Şortlu Doğalgaz..


Millet dışarıda şortla, mayoyla dolaşırken, nasıl oluyor da bizim eve gelen doğalgaz faturası, sanki kara kışı yaşıyormuşuz gibi oluyor, anlayabilmiş değilim..

............................


 Ayrıca ben niye her yemek yediğimde, üstüme yediğim yemekten bir damla döküyorum da annemden fırça yiyorum ya hu..?



12 Yorum:

geçtiğimiz ay kullandın mı? ya hu hava gayet iyiydi ki niye yaktın. ben ki çok çok üşüyen biriyimdir ben bile üşümedim kullanmadık yani... Yada bir sorun vardır.
o damlatma şeysi olur:) babacım da üzerine bir şeyler damlattığında, hay allah nerden damladı bu şimdi tüh diye söylenirdi de, annecim de, olsun başımın tacı canın sağ olsun senin yıkarım ne olacak derdi:)

 

uzun zamandır annemden bu sebeple fırça yemiyorum ama neden dökmediğime şaşırıyor,sırf dökmediğim için huzursuz oluyorum:) bu işte bir terslik mi var yok sa büyüdüm mü bilemiyorum...

 

dün bize de doğalgaz geldi.halam faturadaki rakamı duyunca çok şaşırdı.kesin karışmıştır o fatura benim değildir dedi.faturadaki rakam 38 tl idi.:)) yüksek bedeller ödemeye çok alışmışız ve normali bize anormal gelir olmuş...

 

bir hayal kur ;
Kullandım ki geldi o kadar fatura.. Hava iyi ama benim ev kışın en sert zamanlarını yaşıyor.. Güneşi az görünce, soğuk..
Damlatma olayında babana mı benzettin kızım beni..? Baba da dersin sen bu gidişle.. Yaşlı olduğumu vurgulamak için çok uğraşıyorsun ha:)

Kelimelerle Dans ;
Hahhh.. Ben döktüm ya; aman sen geç kalma, sen de dök üzerine..
*
Ahhh ahhhh.. O faturada yazılan rakamı ben de göreydim ya bana gelen faturada..

 

burada vermek istediğim duygu kıskançlık değildi:)demek istediğim;"ben artık büyüdüm dökmüyorum.dilerim sen de bir gün büyürsün çocuk..." :)

 

ne alaka yahu sende alllah allah. Şurda güzel bir örnek vermişiz senden yola çıkıp, bana bunu hatırlatmış.. Hemen de üstüne alınma :)

 

Hani kaçak elektrik kullananlar, sokaktaki elektrik tellerine uzun tel filan takarlarmış. Belki sizin doğalgaz borusuna da, bir komşunuz kaçak hortum filan takmıştır. Ne bileyim nifak tohumları atmış gibi olmayayım da, bi bak bence uzatma hortum filan var mı diye. :)))
Yemek dökme konusunda da konsantrasyon gerek. Onu sağlarsan dökmezsin. Annen haklı. Ben de anneyim. Hep haklıyımdır . Oradan biliyorum.
Son olarak, diğer paylaşımın altındaki yorumuna istinaden; ben de seni hiç unutmadım 'Çocuk' :)

 

Kelimelerle Dans ;
Senin büyüdüğün konusunda bize örnek vermene gerek yok ki.. Çok ama çok büyüdüğünü ve hatta halk arasında senin gibilere YAŞLI dediklerini biliyoruz zaten:)

bir hayal kur ;
Babanı severim Çiçek Kız.. Kendisi hemşehrim olduğundan ayrıca bir severim kendisini:)

Daisy ;
Kaçak hortum olayını hiç düşünmedim ha.. Olabilir mi, olabilir elbet.. Yurdum insanı, namussuzluk konusunda dünyanın en büyük mucitlerini barındırmakta olduğundan, bu bahsettiğin olayın olabilirliği var.. Hemen araştırmaya başlıyorum..
Annesin diye kesinlikle hep haklısındır.. Ben, anne olup da haksız olanını görmedim zaten..
Son olarak "...ben de seni hiç unutmadım 'Çocuk' :)" demişsin ya.. Bir heyecanlanmadım desem, yalan olur.. Bu cümleden sonra 5-10 cümle daha kursa idin, bana olan âşkını bile itiraf edebilirdin diye umuyorum şuan.. Veya çok acıktım, saçmalamaya başladım.. (Şimdi azıcık samimi cümleler kurdum ya; hemen "ne kur yapıyorsun" diye terliği alırsın eline.. Valla alma.. Tüm kadınlara kur yapan, klasik ve sevimli bir Türk 'uyum ben.. )

 

ahahaha hiç değişmemişsin 'Çocuk'
o yukarıdaki kelimedeki ''a'' harfinin üstündeki şapkayı alıp, tepemdeki külahla değiştirirsem karışır buralar.
Geliyor bak terlik dıttt !!! :))))))

 

Daisy ;
Değişmedim tabii.. Ne kadar kararlı, tutumlu biri olduğumu görmüş oldun sen de böylece:)
Terlik geliyorsa, sustum ayrıca..

 

Çocuk ,
Kapat artık şu kombiyi. Yeni yazı ekle ayol. Geliyorum gidiyorum aynı yazı.

 

Daisy ;
Herkes senin kadar "kalemi güçlü" mü ki, istediğinde hemen yazı ekleyiversin..? O ancak senin gibi güçlü insanların işi.. Ben, öyle kırk yılda bir aklıma bir cümle gelecek de onu ekleyeceğim.. Zor ve uzun iş..
Dün Kadıköy'deydim.. Şehr-i İstanbul'da en sevdiğim yer.. Onu anlatacaktım esasında ama gel gör ki; kalem tutma tembelliğinin içindeyim..

 

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.