İncirli Durağı Kararları.. Karar No : 1


Dün akşam, metrobüs hattının İncirli Durağı'nda, bir saat yedi dakika oturduktan sonra farkettim ki; benim Şehr-i İstanbul'a sevgim kalmamış.. Esasında sevgisizlik değil de bıkkınlık.. Artık bu şehirde yaşamak istemiyorum.. Ve hatta bu şehirdeki insanların çok büyük bölümünden tiksiniyorum; tıpkı onların da benden tiksindiği gibi..


5 Yorum:

Haydaaa noldu senin engin İstanbul sevgine çocuk.... gezip görüp gidenler için kesinlikle harika bir şehir ama yaşayan o trafiğinin içine giren havasını telaşını gürültüsünü ve de yaşam şartlarının bizzat içinde olan insanlar için o kadar da iç açıcı olmayabiliyor....

Bir arkadaşıma sinema fiyatlarından bahsettiğimde o ne bee o fiyata sinema mı olur biz orda olsak hiç gidemezmişiz yaşayamazmışız oralarda dedi:) fark bariz olunca....
hele iş çıkışı o metrobüslerin hali yok mu allaaaahhh...... karı koca çalışanların adam akıllı özel vakitleri kalmıyor zaten... günün 4 saatini yolda geçirenler var akşam trafiğiyle birlikte, mesafe de uzunsa evine 8 de dönenler var. o saatten sonra yemek hazırla ye topla derken sonra direk uyumaya yorgunluktan.... Zor vallahi zor.... yani burada yaşayanlara daha zor.

daaa sen niye o kadar oturdun ki o durakta anlamadım ben?

 

birilerine kızmak,birilerini beklemek ya da bekletilmek senin "Şehr_i İstanbul'a olan sevgini köreltemez ki.o kadar basit değil bu.cıkss olamaz.inanmam...bir anlık dökülen sözlerdir bunlar kaleminden.yarın yine büyük aşk yaşamaya devam edersin şehrinle.ta ki yakıcı sıcaklar gelip alnından terler şıp şıp damlayana dek.o zaman yine bir miktar söylenmeye başlarsın.bu sitemlerin hepsi İstanbul'a olan sevginden ileri geliyor bence.nihayetinde insan sevdiğine sitem eder en çok değil mi? :)

 

bir hayal kur ;
Yazdım ya esasında sevgisizlik değil bıkkınlık.. Senin dediklerinin yanı sıra o kadar iğrenç olaylar var ki; bu şehirden kaçası geliyor insanın..
Ayrıca durakta oturmak iyidir.. Zihni açar..

Kelimelerle Dans ;
Sen kararını vermişsin zaten.. Ben ne desem boş bu yorumdan sonra.. :)

 

Eneee ben de incirli taraflarındaydım. Boşuna dertleniyorsun insanlardan yana. Bak ne şanslıymıssın benle karşılaşmadın. :)))))

 

Daisy ;
Niye dertleniyorum sanıyorsun..? İncirli'de nefesini ensemde hissettim de kederlendim, Şehr-i İstanbul'a sitem ettim..

 

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.