İslamla Tanıştır Beni..


Gel n'olur.. !

Öyle bir gel ki; yeniden iman edip Müslüman olabileyim.. Sana bakarak İslam'ın güzelliğini yaşayabileyim.. Gel de beni İslam'la tanıştır.. Gel de gönül gözüyle bakmamı kolaylaştır..

Günahların ve pişmanlıkların içinde çok kayboldum; gel de içinde bulunduğum cehennemden, cennetine davet et, misafir et, ikram et..


.....................................................

Allah'ın rahmeti, tüm ölmüşlerimize ve senin üzerine olsun Başbuğ'um..


7 Yorum:

Gelsin inşallah, gelsin... Sen yine de hazırlığını yap O gelmeden at adımını...

 

beklediğin en kısa ve hayırlı zamanda gelsin ama sen önce içine yönel ve kendine gel.sen kendini,kendi değerini farkında ol ki,arayanın seni bulması kolaylaşsın.

 

bir hayal kur ;
Ahh keşke adım atabilsem.. Daa dikkat ediyorum, son zamanlarda hep aynı tip yorumlar yapıyorsun.. "Olur inşallah.. gelir inşallah.. yaparsın inşallah"
Ben sana böyle mi öğrettim yorum yapmasını ya hu:)

Kelimelerle Dans ;
Hee ne kolay yazıyorsun.. Yapması da öyle kolay ya.. Şeytan boş duruyor sanki..

 

Yaw senin gibi güzel yorumlar analizler yapmak harcım değil benim:) ne yapayım içten yapılmış duana bekleyişine söyleyebileceğim şey amin demek inşallah demek olur umutla gelmesini, olmasını beklemek olur. ondan öyle yazmışım işte.

 

bir hayal kur ;
Hayır yani hep o tür yazılara yorum yapıyorsun.. Dualı bir yazı yazıyorum, "amin inşallah" diyorsun.. Diğer yazılara yorum yok..
Ahhh ahhh sen gençken böyle değildin.. Ne zamanki 40 yaşına ayak bastın, böyle yorumlar yapmaya başladın.. 18 yaşında gencecik bir kız çocuğu iken, koşar adım yürürdün, şimdi elinde baston, ağır adımlarla.. Olmaz ki..Çocuk yap, anne ol, o çocuğa bakarak koşmayı yeniden hatırla diyorum ama o da yok.. Son çare, elime terlik almak olacak gibime geliyor..

 

ne kırkı cıks cıks cıks:) ya hu okuyorum ama öyle bir yazıyorsun ki bazı yazılarına yorum yapamıyorum ne diyeceğimi bilemiyorum ben de okumakla yetiniyorum...
Koşmayı biliyorum hala:p her şeyin bir vakti var yavaş yavaş sıra ona da gelir...

 

bir hayal kur ;
Allah, her güzellikten bir miktar toplamış sende.. Daim olsun.. Yüzün de gülsün, ömrün de gülsün.. Hep böyle iyi niyetli ve güleryüzlü ol inşallah..

 

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.