Kadın Ne Düşünüyor..?

Yağmur yağıyor Şehr-i İstanbul'a.. Sokakları sel basmış.. Ötelerden, çok ötelerden vaveyla koparıyor bir kadın; evine su dolmuş.. 

Sokaklarda, sel sularıyla birlikte, insanlığım da sürükleniyor.. Can derdine düşmüşken insanlar, ben, bir kadının sütyeninin kopçasını açmaya uğraşıyorum.. Açamadığımı anlayınca kadın, erkeğinin onu soyundurma zevkinden mahrum kalarak, kendi sütyen kopçasını yine kendi açıyor.. 

Erkeği, insanlığı gibi, erkeklik hissini de kaybedeli çok oldu.. Birkaç saniyelik bir birleşmeden sonra kadının üzerine uzanmaktan başka bir şeye gücü yetmiyor artık.. Yine de kadın, çırılçıplak bedeninin üzerinde, erkeğin tenini hissederek, bacakları ve kollarıyla erkeği sarmalamaktan zevk alıyor.. Erkeğin bitkin bedeni, onlarca kiloluk ağırlığıyla kadının üzerinde olmasına ve kadının tüm zevklerinin yarım kalmasına rağmen kadın erkeğinin tüm bedenini sarıp sarmalamaktan başka bir de erkeğin saçlarını okşuyor..

Erkek, her konuda yetersiz olduğunun farkında.. Kadının sevgisinin de bir gün biteceğini, ileride 'gerçek' bir erkeğin şefkatini arayacağını biliyor.. Yorgun, bitkin ve özgüvensiz bir hâlde uzanmışken kadının üzerinde, içindeki karamsar sesleri susturmaya çalışıp kadının şefkatli bedenine sığınıyor..

...Ve yağmur hâlâ dışarıda günahları yıkıyor.. Hem de ne yıkmak..! Bazı günahları temizliyor, bazı günahların cezasını kesiyor, bazı insanların da sevabını arttırmak için sabrını sınıyor..

Erkek çoktan unuttu günah hissinden kaçınmayı.. Nefsine itaatkâr olmayı seçeli yıllar oldu.. Ezanlara artık eşlik etmiyor, ibadetlerden kaçıyor, vicdanının sesini susturuyor.. 

Erkek ne halde olduğunu bilir ama buna rağmen düzeltmek için tek bir adım dahi atmazken, çırılçıplak üzerinde uzandığı, bacaklarıyla kendisini sarıp sarmalayan kadının ne düşündüğünü merak ediyor.. Kendinin yetersiz olduğunu ve kadının hiçbir zaman tatmin olmadığını biliyor ama yine de kadının bu kadar şefkat göstermesunin sebebini ve kadının tam olarak erkek hakkında ne düşündüğünü merak ediyor..

Yağmur, sel olup İstanbul sokaklarında hayatları karartırken, vicdanını nefsine teslim etmiş erkek, kadın için kimdir, nedir, necidir..?




0 Yorum:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.