Uzun Süreli Ayrılıklar Sevdaya Dahil Değil..

Saat 10 gibi güne "bismillah" deyip yataktan kalktım.. Allah başımdan eksik etmesin, anacığım kahvaltı niyetine patates kızartması yapmış.. Yanında yumurta, beyaz peynir, kaşar peyniri, zeytin, reçelle birlikte, bir tepsiye koyup televizyon karşısında oturmam için salona kadar getirdi..

Sabah işe gitmemenin rahatlığı, kahvaltının güzelliği ile birleşti.. Magazin programı seyredip, kahvaltı yapıyordum.. Şimdi hangi kanal olduğunu bilmediğim bir kanalda, bir erkek, bir kadın, magazin olaylarının değerlendirmesini yapıyordu.. Ünlülerden biri, sevgilisinden ayrılmış, kadın isteksizmiş ama adam yeniden birleşmek istiyormuş..

Programı sunan kadın, sunucu erkeğe dedi ki: "Eşler, sevgililer kavga edebilir.. Küsebilirler de.. Ancak bu küslük ve ayrılık 10-15 gün sürer.. Hadi büyük bir sorun olsun, 1 ay sürsün.. 1 aydan fazla ayrılık varsa, kim ne derse desin, sevgi yoktur.."

Eşsiz bir kahvaltı eşliğinde, bir magazin programında, bilmediğim bir şey daha öğrenmiş oldum : Meğer ortada bir sevgi yokmuş..



2 Yorum:

Sonuçta bana bir şey öğrettiler..

 

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.