Kiminle Hâyâl Kuruyorsan Ona Aitsin..

Tuhaf bir geceydi.. Zaman ilerliyor, akreple  yelkovan birbiriyle yarışırcasına hep bir sonraki rakamı gösteriyordu.. Sohbet sohbeti açmış, konudan konuya geçiyordu adamla kadın.. Bazen ișlerinden, bazen çocukluklarından, bazen yemeklerden, bazen gezip gördükleri yerlerden bahsediyor, ikisi de sık sık espri yapıyordu.. Birini sürekli gülümsetmeye çalışmak, insanın o kişiden etkilendiğini gösteriyor sanırım.. 

Sessizlik iyice her tarafı kaplamıș, karanlık tamamen hakimiyet kurmuş, akrep ikinin, yelkovan dokuzun üzerinde kendine yer bulmuşken, "Eğer gerçekten böyle biriysen, sen benim erkeğim ol yaaa" dedi kadın..

Adam önce bir garipsedi.. Doğrusu beklemiyordu böyle bir cümleyi.. İçten içe beğenilmenin hazzını yaşadı.. Aslında kendisinin değil de, sanal alemde uydurduğu cümlelerin beğenildiğini biliyordu ama yine de böyle bir cümleyi okumanın hazzını yaşıyordu.. Yüzünde olduğu gibi ruhunda da tebessüm oluşmuştu.. Biraz düşündü ve... 

"Olmaya başladım bile.. Sen farkında değil misin..? Gecenin bir yarısı benimle hâyâl kuruyorsun.. Unutma, kadın, anca erkeğiyle hâyâl kurar.." dedi adam.. 


0 Yorum:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.