Hayat Denilen Şey, Yalnızlıktır Aslında..

Dünyada yapayalnız yaşıyoruz farkında mısınız..? Belki biraz aileniz yanınızda oluyor ama genel olarak yalnız doğuyor, yalnız yaşıyor, yalnız ölüp gidiyoruz..

 Sizinle ilgili kurulan her söz, her eylem, her cümle gelip geçici.. Tek başımıza soluk alıyor, tek başımıza hastalanıyor, tek başımıza deniz kenarında hayatı düşünüyor, tek başımıza ölüp gidiyoruz..

Varlığımız, kimsenin umrunda bile değil aslında.. Koskoca galakside, bir toz tanesi bile değiliz.. Beklentilerimiz, hâyâllerimiz var ama ruhumuz yapayalnız bizim.. Haliyle beklentiler de, hâyâller de yalnızlığın bir oyunu bize.. Yalnızlık, bizi ayakta tutmak için ara ara hâyâller kurduruyor, sonra da şiddetli bir tokatla hakikati hatırlatıyor..

Dikkat edin; en iyi türküler, en iyi filmler, en iyi şiirler, hep yalnızlık üzerine olanlar.. Bize bizi anlatıp, yerimizi ve esasında ne kadar yalnız olduğumuzu hatırlattığı için seviyoruz onları..

Yaptığımız işler, hayatımıza giren tüm insanlar, yalnızlığı unutmak için aslında.. Oysa ne kadar çalısırsan çalış, hayatına kimi alırsan al; unutamıyorsun yalnızlığını..

Yalnız geldin,
yalnız yaşadın,
yalnız ölüyorsun..



10 Yorum:

Sen hep dogrulari yaz demek geliyor icimden ama Cok aci veriyor cocuk be cok aci:(

 

Adsız;
Madem sen de yalnızsın, o halde Allah'a sığın.. Ben yapamıyorum, sen yap bari.. Belki yalnızlıktan kurtulamazsın ama hiç değilse bir sığınağın ve sabretme gücün olur..

 

O kadaaaaaar çok vesvese çöp gereksiz kaygı ve düşünce var ki kafanda bariyerler değil surlar dikmişsin.
Yık bi tarafını çık oradan.

 

Kiremithanem ;
Ama nasıl..?
37 yıldır bir arpa boyu yol alabilmiş değilim.. Bazen o dediğin surlarda bir delik açar gibi oluyorum, hemen sonra o delik yeniden kapanıyor ve daha sağlam oluyor..

 

Nasıl..
Dipleri gördüm madem kendine yakışan en kral adımları at beynimizde konuşan o negatif sesi dinlemeden yap bunu.
Sana bi video göndereyim izle belki yararı olur bilinmez ki.
https://youtu.be/o6pUbN7tCTY

 

Şehir dışındayım uzun zaman.. İnternet kotası ile ilgili büyük sıkıntılar çektiğimden videoya bakamıyorum ama nasip olur da dönersem, inşaallah ilk işlerimden biri bu olacak.. Etkisi olur mu bilmem ama hayırlısı olsun inşaallah..

 

Amaç küçük bir delik açmak olsun Allah'ın izniyle gerisi gelir.
Oyarsın yavaş yavaş🙃

 

Rabb'im en hayırlısı neyse onu versin.. Sadece bana değil, herkese.. Benim durumum pek iç açıcı değil ama herkes mutlu olsun inşaallah..

 

Şükrün daim olsun..

 

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.