17.04.2018 Tarihi Saat 20:20'de Yarı Adam Olmak..

Gün gelir, ölülerden çok korkan o <Çocuk> , ölen en sevdiği olunca, korkmadan, sevdiğinin ölüsüne sarılır, öper, gözyaşı dökermiş.. Gün gelir, ölüler bile çok sevilirmiş..



 ...............................................................
Yaşın kaç olursa olsun, annen-baban varsa, sen hâlâ <Çocuk>'sundur ya hani; 17.04.2018 tarihi saat 20:20'den sonra, anneden yana <Çocuk> kalmaya devam ettim amma babadan yana Adam oldum artık.. 

Ey rahmeti, merhameti sonsuz olan Allah'ım.. ! Seni nasıl biliyor ve seviyorsam, babamı da öyle biliyor ve seviyorum.. Bu dünyada bana çok iyi davrandı babam; ne olur Sen de ona öyle iyi davran.. Eksikliklerini tamam eyle, kusurlarını bağışla, günahlarını affet.. Sorgusunu kolaylaştır, Sen onu darda koyma.. Ben babamdan yana hep razı oldum, ne olur Rabb'im, sen de babamdan razı ol.. Himayene al onu.. Çektiği acıları, geçirdiği hastalıkları, günahlarına keffaret say.. Çok istediği memleket toprağındaki kabrini, cennet bahçesinden bir bahçe eyle.. Bizleri cennette kavuştur.. Ne olur Allah'ım, sonsuz rahmetinle ve merhametinle, sar ve sarmala onu.. 

Hani cenazede hiç tanımadığım adamların yanına gelip, bana sarılıp, "senin baban adamdı, adam" demeleri var ya; babam gibi bir Adam olmayı, bana da nasip et Allah'ım.. 

El-Fatiha


7 Yorum:

Gözlerim doldu o tarihten dört gün önce ben de babaannemi kaybettim dualardaki temennileri öyle iyi anlıyorum babannem de çok açılar çekti gitmeden Rabbim onları bağışlasın merhamet etsin amin amin amin.

 

Basın sağ olsun diyemiyorum baş artık sen sayılırsın çocuk.
Allah yardımcın olsun.

 

Amin.. Allah razı olsun.. Senin de başın sağolsun.. Rabb'im sabırlar versin..

 

Ne oldu çocuk? Ne oldu da, sevdiklerini böyle başı boş bıraktın buralarda?!:(

 

Beni seven var mı veya beni sahiden merak eden var mı, bilmiyorum ama yine de söyleyeyim..
Babam için adettendir, 40'ını İstanbul'da verdik.. 52'sini birkaç gün önce memlekette.. Şimdi de memleketteyim.. Bayramın 2.günü Şehr-i İstanbul'a döneceğim..

Bir de şu var :
Bu kadar özleyeceğimi tahmin etmezdim.. Meğer babam, her anımda varmış.. O'nsuz kendimi yarım hissediyorum.. Rabb'im tüm ölmüşlerimize rahmet eylesin..

 

Baba! telaffuz etmeyeli bayağı uzun zaman oldu ben büyüdüm babasız sıra sana da geldi demek .Başın sağ olsun bir yanı eksik hayata devam etme vakti artık ne yaparsan yap özlemle dolu geri kalan hayat...Zaman en büyük teselli bir süre sonra sanki hayatında yokmuş gibi hissediyorsun hatıralar bile siliniyor önce her sohbette adı geçen sonralarda rahmetle bayramdan bayrama anılan biri oluyor.eksikliğini anlatmaya kalksam söz bitmez kısa keseyim.Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun

 

Tam da dediğin gibi ilerliyor zaman..
İlk günler deli gibi ağlayıo zırlayan ben, şimdi yavaş yavaş alışmaya, her geçen gün biraz daha az anımsamaya başlar oldum..

Haaa ama özlem artıyor.. Eksiklik hissinin önüne geçilemiyor..

Ne diyeyim ki, Rabb'im tüm ölmüşlerimize rahmet eylesin..

 

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.