Sineksever Çevreci Çöplük..

     Çok mu çevreciyim, çok mu tembelim, yoksa çok mu pintiyim bilmiyorum ama her bir yerimden çöp çıkıyor..
 
     Montların, pantolanların ceplerinin yanısıra gömleklerin ceplerinden de çöpler çıkıyor.. Bazen sakız kabı, bazen pis bir mendil, bazen küçük küçük kâğıtlar.. Çöp kovası bulamıyorum bazen, sonra atmak için cebime tepiştiriyorum, o çöpün cebimdeki varlığını unutuyor ve aylarca o çöp ile dolaşıyorum..

    Sebebi nedir bilmiyorum ama tüm çöpleri kendimde toplamış durumdayım.. Çöplük gibi görünmem, pislik gibi kokmam da bu sebepledir.. Çevremde sürekli sineklerin dolaşması da çöplük görüntülü pislik olmamdandır.. Yoksa, temiz kalpli, temiz görüntülü bir insanın yanında bu kadar sinek niye olsun ki.. !





4 Yorum:

Dr. Koehler, koyu renk elbise giyenlerin, açık renk giyenlere oranla, sinekleri daha çok cezbettiğini belirtiyor. Sivrisinekleri en çok çeken iki renk siyah ve kırmızı. Ayrica ayni arastirmada terdeki ve solunumda salgilanan karbondioksidin sinekleri cektigini belirtiyor. Ve pozitif kan grubuna sahip olanlar negatiflere gore daha cok sinekleri cekermis. Tum bunlari varsayinca temiz olmak da pek bir sey degistirmiyor demek oluyor.keza tertemiz evlerden de sinek sikayeti alabilmekteyiz.

 

Bilimsel açıklamalar için teşekkür ederim ama düşünmek gerek yine de : Bu bahsettiğim "pisliğin etrafında toplanan sinekler" bizim bildiğimiz sinekler mi..?

 

Tekrar okudum yazini.ben yuzeysel algilamisim sanirim.farkli bakis acisiyla bakmisiz ikimizde.buna yapacak yorumum yok oyleyse.gulumsedim kendi safhane bakis acima...

 

Sen aslında doğru anladın.. Olması gerekeni anladın.. Ben sonradan farklı bakman için yönlendirdim.. Yorum da böyle bir şey; kişi nerden bakarsa öyle görüyor..

 

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.