Yıllık İzin..

Geçen seneden kalan, iki haftalık yıllık iznime, geçen hafta başladım.. Yıllık iznime Duygu ile başladım.. Kendisinin evinin yakın olduğu bir avm'de kahve ısmarlattım.. Şehr-i İstanbul'dan uzaklaşmam da ilk Duygu'nun evinin yakın olduğu avm'ye giderek oldu.. Kendisi Şehr-i İstanbul'da yaşıyor sayılmadığından, kendisine ulaşmak için 16 günlük yola gidildiğinden, İstanbul'dan uzaklaştım sayabiliriz..


Sonrasında Konya'ya gittim.. Hem yeğenimi, hem birkaç arkadaşımı görme fırsatım oldu.. Bir gece kaldım; gezdim, Mevlana'yı ziyaret ettim, etli ekmek yedim, bol bol fotoğraf çekilip geldim..


Konya'dan sonra diğer yeğenimi görmek için Balıkesir'e gitme niyetim vardı ve hatta bilet de almıştım ama telefonuma "sana ihtiyacım var" diye bir mesaj düştüğünden, süper kahraman kimliğim ağır bastığından, Balıkesir biletini iptal ettirerek, Balıkesir'e başka bir zaman gitmek üzere, İstanbul'a döndüm..


İstanbul'da birkaç arkadaşla daha buluştum ve iznin ilk haftasını böylece bitirmiş oldum..


İznin, bu ikinci haftasına da işyerinde başladım.. Acil bir iş olduğundan işe çağırdılar.. Ben de ayakçıbaşı olduğumdan amirlerin emirlerini ikiletmedim.. Nasip olursa yarın da yine günübirlik olarak Bursa'ya gitme niyetim var.. Erken kalkarsam gideceğim inşallah.. Bursa'da iskender kebap yemek benim de hakkım sonuçta.. Bakalım, kısmet..


Sonrası Allah kerim..




4 Yorum:

16 günlük yol he:D güldüm:)) vaay maşallah sana ya sen kalkıp da o kadar yol gider miydin:))
geziyorsun demek, e süper. İzin işte böyle değerlendirilir, devam. Keyifli günler dilerim.

 

16 dediysem azaltarak söyledim.. 42 günlük demek daha doğru olacaktı:)

Evet, bu sene izni gezerek geçirdim.. Az önce Bursa'dan da eve dönmüş oldum..

 

Hep derlerdi sen istanbulda yasamiyorsun diye.bazen kizardim buna bazen guler gecerdim.degil mi ki bu sene cok istedigim halde tuyap kitap fuarina gidemedim orada anladim herkes ne kadar hakliymis.yine de istanbulun tadini kiyisindan kosesinden cikarabiliyor her firsatta kalabaligina,trafigine karisabiliyorsam,arkadaslarim bir iki saatlik bulusma icin saatlerce uzaktan gelebiliyorsa yemisim uzakligi:)

 

Yersin tabii uzaklığı.. Sana ne olacak ki.. Gelenlerin halini düşün..

 

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.