Var Mıyım, Yok Muyum, Varmış Gibi Mi Yapıyorum..?



Ben var ya ben, ben gerçekten adam olamam ya.. !


Hayatımda olduğunu düşündüğüm hatun kıza, farklı şeyler söyleyip, söylediklerimden farklı şeyler yapma konusunda üstüme yok..


Geçen gün, "onu çok özlediğimi, onu çok ama çok kısa bir an olsa bile görmek için sabırsızlandığımı, hiç değilse kısa bir an olsa da benimle buluşmasını" söyleyerek, ne yapıp-edip kısa bir an olsa da buluşma ayarladım.. Cumartesi günü hayatta erken kalkamayan kıza artık nasıl cümleler kurduysam, benim için sabah 7'de kalkıp, 9'da benimle buluşacak, 10'da ayrılacaktık.. Sadece 1 saat için yapmadığı şeyi yapacaktı.. Bana, sürekli, "benim onu sevmediğimi" söylüyor ama ben, onu sevdiğimi söyleyip, çok iyi rol kesiyorum.. Ara ara inandığım bile oluyor..


Özlemden, sevgiden bahsettikten sonra kısa da olsa benimle buluşmak isteyen kıza, bugün mesaj çektim ve aslında hiç bir geçerli mazeretim olmamasına rağmen "gelemeyeceğimi,başka bir yere gitmem gerektiğini" söyledim..


Demem o ki; kız bana inanmamakta sonuna kadar haklı.. Biri benim hayatıma girince, ben o hayattan çıkıyor, kendimden farklı biri oluyorum.. Niye, bilmiyorum ama ben çıkıyorum.. Ben gerçekten adam olamam ya.. Bundan önce olamadım, bundan sonra da olamam..








2 Yorum:

Enteresan, ya hu madem farkindasin o zaman yapma. Belki de senin sucun degildir. Gercek sevgi de yureginde gercekten olan birinde bu tarz seyleri istesen de yapamayacaksindir. Sen gitmesen de ayaklarin gider yuregin gider kosa kosa... Bence oyle. Yani hayatina biri degil de gercek sevgili girince sen hic cikmayacaksindir:)

 

Hayırlısı diyelim, hayırlısı olsun Çiçek Kız..

 

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.