Sevdiğini Söyleyen 'Seni Görmek İstemiyorum'cular..

Güya seni sevdiğini söyleyen ama "Seni görmek istemiyorum" diyen birinin, bir şekilde ileri eşin olacağını düşünsene.. Ne senin sözünü dinler, ne sana saygısı olur, ne de seni adam yerine koyar.. Seni şimdiden adam yerine koymayan ve haddini bildiren birinin, ileride ağzının içine tükürmesine şaşırmaya hakkın olmamalı..


Demem o ki; şuan yaşadıklarından dolayı üzüntülüsün ama ben hiç şaşırmadım.. Böyle olacağı belliydi ve sen, böyle olacağını bile bile uzak durmak istemedin.. Haliyle yaşadığın tüm bu hâyâl kırıklıklarını, üzülmeyi, hercümerc olmayı hakettin.. ! Bu yüzden sus ve zırıldanmayı kes.. !


................................................
Murt'umun bir kızı oldu.. Ve böylelikle ben, Derin'in amcası oldum.. Böyle bir güzelliği bizlere yaşatan Rabb'e şükürler olsun..

2 Yorum:

Allah sağlıkla,güzelliklerle büyütsün Derin'inizi. Çok güzel bir isimmiş inşallah derin derin huzur ve güzellik biriktirir ruhunda. senin de amcalığın hayırlı olsun. Teyzelik şahane bir şey,amcalık da ona yakındır herhalde.:)

 

Kelimelerle Dans ;
İsmiyle bin yaşasın tabii ama ben ismini beğenmedim.. Klasik isim sevenlerdenimdir.. Böyle değişik isimler kulağımı tırmalıyor.. Amcalık da dayılık da gayet güzel bir durum.. Allah herkese hayırlısını nasip etsin..

 

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.