İnsanlığımızın Altın Çağı..

"İnsanlık" altın çağını yaşıyor maaşallah.. Biz büyükler, birbirimizi öldürmekten bıktık; küçüklere tecavüz edip, onları öldürür olduk..


Lunaparkta, çocukların olduğunu bile bile, çocukları öldürmek için atılan bomba..


Erkek öğretmenin, 45 erkek öğrencisini taciz etmesi, tecavüz de ettiğinin belirtilmesi..


Kadın öğretmenin, 14 yaşındaki kız öğrencisi ile lezbiyen ilişki yaşaması, çeşitli mekanlarda çekilen; beraberken ve ayrı iken birbirine gönderdikleri çıplak fotoğrafları..


Beş yıldır yasak ilişki yaşayan bir kadın ile servis şoförünü uygunsuz durumda gören kadının 10 yaşındaki oğlunun, "anne, seni, babama söyleyeceğim; söylememi istemiyorsan bana sürekli para ver" demesi üzerine, çocuğun şoför tarafından öldürülmesi ve şoförün iddiasına göre annesinin de bu cinayeti biliyor ve hatta azmettirici olması durumu..




...Ve daha neler neler..




Ha gayret; kıyameti yaklaştırıyoruz böylece.. Kıyamet gelse de aramızda "Müslüman" ve hatta "insani değerlere vasıf" hiç kimsenin kalmadığı gün yüzüne çıksa.. Böylece "insanız" diye dolaşmasak etrafta..


Hadi bakalım, boş durmak yok.. Bugünü zararla kapatmak olmaz; bakalım ilk kim tecavüz edecek bana.. Veya kim öldürecek durduk yere.. Hiç olmadı; sokakta gezerken, bir bomba sebebiyle kaç parçaya ayırabileceksiniz acaba..?








0 Yorum:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.