Yıllık İzin - 9

Öğle saatinde evden çıktım..




Önce Emirgan'a gittim..


Sonra İstinye'ye giderek İzmir Lokmacısı'na uğradım..


Ordan Taksim'e geçtim..




Sonra eve geldim..






6 Yorum:

Bir aile dostumuz var karasuda. çok nadir görüşebiliriz ve her görüştüğümüzde söylediği cümlelerden biri "hayat sana güzel" dir.
İstanbul'un tadını sen çıkarıyorsun bu tatil vaktinde. bilmem farkında mısın fırsata çevirdiğin bu dönemi. Hayat sana güzel yani.

 

İzmir lokma da ne güzel olur hee ouh mis. Afiyet olsun:) Güzel değerlendirmişsin bu günü iyi olmuş iyi yapmışsın.

 

Kelimelerle Dans ;
Tabii tabii.Hayat bana güzel.. O kadar güzel ki; anlatamam.. Gezerken hayatın tadını nasıl çıkarıyorum bir bilsen, benim yerimde olsan göbek atarsın.. Ne bir şey düşünüyorum, ne salak saçma geziyor, gezerken aklıma hayatın gerçeklerini getiriyorum..! O kadar harikayım ki; yerimde olmak isterdin eminim.. Hayat bana güzel evet..
Sen de inşallah tez zamanda benimki gibi değil ama gerçekten güzel güzel gezerek eğlenirsin.. Hayat sana da güzel olur..

bir hayal kur ;
Kızzzzzz! Hamile hamile canın bir şey çekmesin; vicdan yaparım şimdi ha..
Gezmelerim de iyi değil, yazılardan gördüğün gibi ruhsuz gezmeler ama şükür işte..

 

Yok yok cekmedi merak etme :) cekse de haftasonu yerdim bi sekilde:) o kadar acil can cekmelerim olmuyo kimseyi zora sokmuyoruz anne kiz:))

 

dövseydin bari :) ama senin şu an verdiğin tepkileri ben de bana her gördüğünde "hayat sana güzel" diyen yakınıma veriyorum içimden.
Allah kalbine ferahlık versin diyebiliyorum sadece.Gezdiğin,gördüğün,yediğin içtiğinin tadına varabilirsin inşallah tez vakitte.

 

bir hayal kur ;
Maaşallah o halde hem anneye, hem kızına..
Allah her birlikte, hayırlı bir şekilde, bir ömür geçirmenizi nasip etsin..

Kelimelerle Dans ;
Tövbe de ya hu.. Ne dedim ki "dövseydin bari" diyorsun.. Hiç öyle bir niyetim de yok, kızgınlığım falan da.. İnsan sana kıyabilir mi dli kız..
Duan için de "amin" diyorum.. Sağol..

 

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.