Hoşgeldin..

Sabah, daha yataktan çıkmadan, telefonu açtığında, bir fotoğrafla karşılaşıp, iki sene önce evlenmiş lise arkadaşın, çok uzaklardan "işte yeğenin Arda Han" diye sevincini paylaşıyorsa seninle; ister istemez ve nedensiz bir yere gözlerin dolu dolu uyanıyorsun güne..

Hoş geldin Arda Han.. Annene, babana, huzur getirdin, sağlık getirdin, mutluluk getirdin, heyecan getirdin, korku getirdin, sevinç getirdin, sorumluluk getirdin.. İnsanlığa yeni yeni umutlar getirdin sen.. Uzaklardaki bu yaşlı adama ise gözlerinin dolu dolu olması duygusallığını getirdin.. Yani hoş geldin..







6 Yorum:

hoşgelmiş Arda Han. Hayırlı,sağlıklı,mutlu bir ömrü olsun inşallah.
genelde çocuklara iki isim koyarlar ama sonra üşengeçlikten sadece birini kullanırlar. böyle olunca da çocuk için güzel bir durum olmadığını düşünüyorum.bu sebeple iki isme pek hoş bakmayan ben bu ismi çok beğendim. iki farklı isim ne güzel bir bütünlük sağlamış. tek isim olarak rahatlıkla telaffuz edilebilir.
ne çok konuştum dimi...hayırlı olsun demek yeterliydi oysa...:)

 

Kelimelerle Dans ;
Bu ismi yeni mi duydun..? Memleketten dolayı bu ismi koyan çok kişi var..
Ki zaten akşam saatlerinde öğrendim ki; iki isim değilmiş bitişikmiş o isim.. Ama ikinci ismi de varmış.. Ardahan Deniz koymuşlar adını..

 

Şarkıcı Bora Öztoprak-Çiçek Dilligil'in oğullarında duymuştum ilk kez Ardahan ismini. Tıpkı İstanbul ismi gibi...Orjinal ve güzel gelmişşti. ama iki ayrı isim olup birleştiğinde de anlamlı bir isim ortaya çıkması değişik ve hoş geldi yazını okurken.
..
Bu sene Deniz ismi meşhur demekki. Bizde de var bir Yusuf Deniz...iki ismi birbirine hiç yakıştıramadım ya neyse :)

 

Kelimelerle Dans ;
Hiç biri Ali Turan'ı tutmuyor:)

 

:( evet:( o simdi okullu! mu?

 

Adsız ;
Anlamadım..?

 

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.