Su Biriktiren Çocuk..

 
"Gökten para yağsa, benim kafama taş düşer" cümlesi, benim açımdan o kadar doğru ki.. Kaç gündür yağmur yağmıyor ama yol kenarında birikmiş olan su birikintisini görmeyen bir arabanın hızla yanımdan geçmesi sonucu, o yol kenarında olan su birikintisi, gelip benim üzerimde birikinti halini aldı..   Neyse ki şoför hanım, arabayı durdurup özür dileme büyüklüğünü gösterdi..  Normalde "Dikkat etsene kardeşim.." diyecek olan ben, şöförün kadın olduğunu görünce, "Ne yapalım, sağlık olsun, önemli değil.." mealinde cümleler kurdum.. Bu erkek cinsi, hatun cinsine karşı niye sahte bir nezaket gösterisinde bulunur, onu da anlamıyorum.. Anlamadığım birkaç şey daha var ama onları söylersem, zaten sapığa çıkmış adım, tamamen tescillenecek.. Haliyle susmayı tercih ediyorum..


4 Yorum:

Sahte nezaket hakiki kabalıktan iyidir. Eşini, kızını, kardeşini öldüren adamların bol olduğu memlekette bence biraz nezaket hakkımız. Kelle koltukta yaşıyoruz resmen.

 

Fikriye ;
Sana tavsiyem hemen dövüş kursuna falan yazılman.. Yoksa kelle koltukta yaşamaya devam edersin..
Haa erkek egemen bir toplumda haliyle bu dediklerin fazla oluyor ama kadınların şiddet uyguladığı da bir gerçek.. Unutma ki; kendi çocuğunu döven anne, ileride o çocuğun da karısını dövmesine ön ayak olmuş oluyor..

Benden de kork ayrıca.. 43 numaralı terliğim var; attığımı vuruyorum.. Şuana kadar hatun cinsinden kimseyi ıskalamış değilim.. Güdümlü anne terliğimi kullanmayı, sağolsun annem öğretti.. Küçükken o da beni hiç ıskalamazdı, ustalığım ondan bana kaldı..
................................
Şaka bir yana.....
Daha önce kadına şiddete çok ama çok karşıydım.. Asla yapmayacağımı düşünüyordum.. Şükür hiç de yapmadım ama bazen öyle zamanlar oluyor ki; şuan bir tokat atsam diye geçiriyorum içimden.. Dilerim Allah beni böyle bir acziyete düşürmez hiç bir zaman..Bir kadının saçını okşamak varken, tokat atmak hiç bana göre değil.. Ki dilerim hislerim ve eylemlerin aynen devam eder..

 

Sahte nezaket en çabuk anlaşılan davranış biçimidir gibi geliyor bana üstelik erkekler en damar yalanlarını bile inanarak söyler saf bir yanları var sahte değil kökten yalancılar yani :))) ---- Terlik koordinatlarını veriyorum 000000 :))) --- Sahteliğin ana vatanı kadınlar ise pek inanmazlar ( inanmış gibi yaparlar) .. Benim bildiğim sen de sahte nezaket olamaz olsa olsa tatlı bir centilmenlik olur ...

 

Kadife Zamanlar ;
Erkekler yalancıdır ama acemi yalancıdır.. Kadınlar ise profesyoneldir bu konuda ve kesinlikle yalanları çıkmaz ortaya.. Ama yalan yalandır işte..
Ayrıca ilk binbeşyüz cümlede bana ve cinsime atıp-tutmuşsun ama son cümlen ile gönlümü aldın..Hadi gene iyisin:)

 

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.