Sevgiliye Patik Örmek..

Geçen hafta, sabah saatlerinde, bana mesaj çekerek, "Abi kız arkadaşıma sevgililer günü için patik örmek istiyorum. Nasıl patik örebilirim, bunu video ve resimlerle öğreten, bildiğin bir site var mı? " diye soran sevgili genç arkadaşım; sen o patiği örsen de, örmesen de, bu düşüncenden dolayı seni yılın sevgilisi seçiyorum..


...Lâkin sen bu kafayla ve bu ince düşünceli davranışlarla devam edersen; hatun cinsinden çok darbe yersin be evladım.. Gel, etme eyleme, yazık etme kendine.. Yeniden odun cinsine dön, hatun cinsinin senden bir beklentisi olmasın, ömrün boyu ancak böyle rahat edersin.. Bugün patik ördüğün kız, inan bana yarın o patikle yetinmeyecek; senden atkı, bere, kazak bekleyecek.. Onları yapmadığın zaman da "sen artık beni sevmiyorsun"la başlayan cümleler ile içindeki bütün güzel düşünceleri yer ile yeksan edecek.. Yaşın gençken ve yol yakınken; kendini böyle ince düşüncelerden kurtar.. Gel aramıza katıl; büyük odun cinsinin, sıradan, küçük ama mutlu bir ferdi olarak ömrünü tamamla..






4 Yorum:

Bak bak verdiği akıllara bak cıks cıks !

 

Kadife Zamanlar ;
Dur, bakayım..
Baktım..
Gayet güzel akıllar.. Aferin bana değil mi..?
Genç adam, ileride pişman olmasın diye öğüt veriyorum, tebrik edeceğine kızıyorsun ya hu..

 

ya hu niye engel olmaya çalışıyorsun bırak yapsın:)
hem nereden biliyorsun kızın öyle davranacağını ki...
ben olsam hem gülerim hem çok şaşırırım hem çok sevinir hem de çok taktir ederim ama patik örmüş hadi kazak örsün diye de beklemem. kimse beklemez:)
taktirlik yine de he patik demek:) İyiymiş.

 

bir hayal kur ;
Söyleyiniz enişteye de size patik örsün bir hayal kur.)
Ancak bana kalırsa, hatun cinsi ileride o erkeği pişman eder patik ördüğüne..

 

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.