Grinin Elli Tonu..



Yaklaşık 10 gün önce, bir haber bülteninde, Grinin Elli Tonu isimli film için Amerikalılar'ın sıraya girip uzun kuyruklar oluşturduklarını, filmi izlemek için saatlerce beklediklerini izlemiştim..


Bu akşam, iş çıkışı, Şehr-i İstanbul'umda havanın da güzel olmasını fırsat bilerek, bu filmi izlemek üzere sinemaya gittim.. Hay gitmez olaydım..!


Size tavsiyem, gereksiz yere bu filme gitmeyin.. Hele hele aile bireyleriyle asla gitmeyin.. Bana kalırsa, romantikseniz ve ilişkiye girmemişseniz sevgilinizle de gitmeyin.. Kadın olarak tek başınıza da kesinlikle gitmeyin..


Film, fazlasıyla erotik unsurlar içeriyor.. Çok zengin bir adamın, bakire bir kızla flört etmesi ama adamın fantezi dünyasının fazla abartılı olması, seks oyuncaklarını ve seks sırasında sadistçe şeyleri sevmesi, bunların neticesinde kızın bu olaylara alışmaya çalışması ama bu arada adama da aşık olmasını konu almış bir film.. Bol bol çıplak sahne var.. Sonunda kız adamdan birkaç kırbaç yiyor ve buna dayanamayacağını anlayarak, adamdan uzaklaşıyor.. Adam kızın peşinden gidiyor ama kız gelmesini istemiyor, film de tam bu esnada bitiyor.. Salakça bir sonla bitirdiklerinden anladığım kadarıyla filmin devamı gelecek.. Ancak benim bir daha izlemeyeceğim kesin.. Amerikalılar bu film için niye sıraya girdi, onu da henüz anlamış değilim..


Film bittikten sonra iki genç kız önümden çıktılar.. Kızların arkasından ben çıktım.. Kızlardan biri, arkadaşına, "Bu ne yaaa.. İlk başlarda bir değişiklik sebebiyle hoş oluyor ama sürekli aynı durumlar insanı deli eder.. Benim kocam böyle olsa, keser eline verirdim" dedi.. Sonra arkadaşı arkasını dönüp beni fark edince, diğer kızı hemen susturdu ve ikisi de bana bakarak utangaç bir halde gülümsemeye başladılar..


Neyse..


Sizlere tavsiyem; kesinlikle paranızı böyle salakça bir filme harcamayın.. Hele hele aile bireyleriyle falan kesinlikle gitmeyin..


Uzun zaman sonra yeniden sinemaya gitmeye başladım.. Geçen ilk filme gitmiştim, bu ikinci oldu.. Bundan sonra devam ederim büyük ihtimalle ama birkaç yıl evvel olduğu gibi yine yalnız gitmem benim canımı acıtmaya başlarsa, sinema alışkanlığına son veririm..




5 Yorum:

Pek de hoş olmazmış gitmek... Sinemadan bir şey öneremem şuan ama kendin izlemek istersen evde, güzel bir film önerebilirim. -World War Z- bu da geçtiğimiz sene 3 boyutlu olarak sinemada izlediğimiz bir filmdi tam sinemalık aslında...
şuradan fragmanını izle bak.

https://www.youtube.com/watch?v=HcwTxRuq-uk

Kendi içinde tutarlılığı var. Güzeldi. Tavsiye ederim.
Direk aksiyonla başlıyor film hiç sıkılmazsın bol aksiyon heyecan gerilim...

 

bir hayal kur ;
Gitmeyiniz.. Sakın sakın bu filme gitmeyiniz.. Rica ediyorum, söz dinleyiniz..
Ayrıca sağolsun geçen Kelimelerle Dans da bana film önerdi ama benim internet kotalı, haliyle film seyredemiyorum internetten..
Yine de hemen fragmanına bakacağım..
Teşekkürlerimle..

 

bir hayal kur ;
Filmin fragmanına şimdi baktım.. Kesinlikle hemfikirim, izlenmesi gereken filmlerden olduğu aşikar.. Yalnız ben korku filmleri seyredemem ama böyle gergin filmlerde de tedirgin olurum.. Yalnız seyredince korkuyorum..
Ablalarla falan seyredeceğim bu filmi inşallah..

 

Yok gitmeyiz ya hu hiç işimiz olmaz merak etme söz dinleriz biz :)
Beğendiğine sevindim. Evet haklısın biraz tedirgin oluyor insan yanında ablanlar olursa daha iyi. Ben bunu da bizimkilere babacımlara izletmiştim. Hem de orijinal alt yazılı haliyle. Hiç de sevmezler alt yazıyı, alışık değiller okunmuyor kaçıyor derler ama öyle bir izlediler ki bazen okumadan hatta görüntüleri yetti:)
Sana da tavsiyem filmleri hep orijinal dilinde izle... Öyle yapıyorsan da eğer ne güzel o zaman.
Kota işine gelince film cd leri satan dükkan denk gelirsen cüzii miktara atıyorlar flash belleğe ya da çeksinler cd ye. Bilgisayara takarsın olur biter internet de şart değil ama internette görüntü kalitesi yüksek olan yerler vardır oralardan izlemek de güzel olabilir elbet.

 

bir hayal kur ;
Tamam, inşallah, tavsiyenize uyacağım..

 

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.