Erkekliğime Tüküreyim..




Erkekliğime tüküreyim.. Taşıdığım cinsel organa tüküreyim.. Nefsime tüküreyim.. Seksten başka bir şey düşünmeyen beynime tüküreyim.. Suratıma tüküreyim.. Varlığıma tüküreyim.. İnsanlığıma tüküreyim..




Kör olası vicdansız, o tecavüz ettiğin, yaktığın, boş bir alana attığın küçücük bir kız..


Kör olası vicdansız, o tecavüz ettiğin, yaktığın, boş bir alana attığın küçücük bir kız..


Kör olası vicdansız, o tecavüz ettiğin, yaktığın, boş bir alana attığın küçücük bir kız..


Kör olası vicdansız, o tecavüz ettiğin, yaktığın, boş bir alana attığın küçücük bir kız..


Kör olası vicdansız, o tecavüz ettiğin, yaktığın, boş bir alana attığın küçücük bir kız..


Kör olası vicdansız, o tecavüz ettiğin, yaktığın, boş bir alana attığın küçücük bir kız..







12 Yorum:

İyi erkeklerle kötü erkekleri nasıl ayırt edeceğiz bilmiyorum. Bunlar yüzünden erkeklerin genelinden korkar olduk. Tüm erkeklere potansiyel tecavüzcü, katil gözüyle bakar olduk. Bir erkekle aynı sokakta yürüyorsak ve yalnızsak korkuyorum: Beni bıçaklayabilir, çantamı çalabilir... Aklımdan en ufak bir olumlu düşünce geçmiyor.

 

Fikriye ;
İyi erkek diye bir kavram yoktur. Pipisi olan her varlık, pipisi tarafından yönetilir.. "Dünya iyisi" sandığın, pipisi ile yönetilen erkekler, her an her türlü pisliği yapabilirler..Ben de bu erkeklerin içindeyim.. Haliyle korkunu anlıyorum ve umarım korkmaya hep devam edersin..

 

Hakli sözler siraladin gene çocuk ama kizlarimiza da bir nasihati var idi rahmetlinin. Derdi ki evlatlarim sizler bir hayati yasar iken sizlerle bu hayati yasayan kotu ve iyi insanlarda var olacaktır. Siz siz olun değerli hic bir şeyi göz önünde her kese sergilemeyiin gün gelir sahip olduğunuz o değerli degerleri size bahsedilen o guzellikleri vermek istemediğiniz kişilerce gasp edilmek istenecektir. Eğer istenmeden gasp edilir ise Rabbim gaspedenden önce senide hesaba çekecek neden ortalikta segiledin diye! Hirsiz malini çaldiginda önce yaptigin hatayi arastir sonra değerlendirmeye ve calis.

 

Hirsiz malini caldiginda önce yaptigin hatayi arastir sonra degerlendirmeye ve yargilamaya geç! Simdi diyeceksin ki masum kizimizi mi sucluyorsun? . Estağfurullah :masumlari tecrübeler ile uyarmak istiyorum!

 

Ve bir şey daha :bu can kizimizi bu hale getirenler için bir daragaci sunulmuştu bir zamanlar. Nereye gitti bu ağaç . bulun ve kullanin. bakin bir daha işlenecek mi bu cinayetler!

 

Adsız ;
Benim inanışım gereği kadınların kapanması gerektiği konusunda hemfikirim..
Ancakkkk...
Ancak yorumunu beğenmedim.. Bırak bir kadının kapanmamasını, bir kadın çırılçıplak etrafta dolaşsa bile, eğer imanlı ve inançlı bir insansan, o kadından zaten uzak durman gerektiğini, o istemediği sürece hiç bir şey yapmaman gerektiğini, o istese bile imanın sebebiyle haramdan kaçınman gerektiğini bilmelisin..
Senin verdiğin örnekle yola çıkacaksam, şöyle diyeyim.. :
Eğer gerçekten imanlı bir insansan, tüm kapılar açık olsa bile, hırsızlık yapmaman gerektiğini bilirsin.. !
Bu sebeple yorumunu beğenmedim..

İdam konusuna gelince...
Doğrusu ben de idam taraftarıyım ancak çok ama çok tartışılması gereken bir konu.. Sonuçta bu ülkede suçsuz nice insan idam edildi.. Haliyle sinirliyiz, üzgünüz diye hemen idamı getirmemek gerek.. İdam istiyorum ama sahiden böyle canilere istiyorum.. Suçsuz nice insanın asıldığı bir ülke istemem..

 

Doğru diyorsun!Doğru diyorsun da ben yusuf olamadım henuz.olamadiigim için de yusuf yuzluleri görmekten men edildim! O. Yüzdendir zuleyhalari uyarmam!:(

 

Adsız ;
Sorun da zaten Yusuf olmaya çalışmamak.. "O zaten peygamber, Allah onu her türlü günahtan koruyor, ben onun gibi olamam ki" diyerek, kendini günaha salıvermendir..
Kur'an-ı Kerim'de anlatılan her kıssa ayrıca Rabb'inin kullarına öğüdü ve yol göstermesidir.. Ortada Yusuf örneği varsa, Yusuf yürekliler de olmalı ve olacaktır illa ki..

Uyarman iyi niyetli bir eylem olduğundan teşekkürlerimi sunuyorum ama bu caniliğin kadının açık veya kapalı olması ile ilgisi yok.. Ne yani çarşaflı kadın olsa idi o dolmuşta, tecavüze uğramayacak, öldürülmeyecek miydi sanki..?
Açık da olsa kapalı da, erkeğin bakışı önemli.. Damacanaya, camekandaki cansız mankene, ördeğe, kavuğa, eşeğe, ata tecavüz eden adam, bir kadının açık-kapalı olmasına bakmaz.. Zihniyet değişecek başka çare yok.. Eğer erkek cinsi zihniyetini değiştiremiyorsa ve sapık ruhlu olmaya devam edecekse, hiç değilse idam gibi ölüm korkusuyla korkutularak sindirilmeli.. (Tabii idam konusunun hassas olan bir konu olduğunu daha önce vurgulamıştım)

 

;) seni seviyorum çocuk; yusuf olmasamda!;(

 

Adsız ;
İnsan insanı Yaradan'dan ötürü sever..
İnşaallah ben de kendimi severim günün birinde..

 

Çok mutsuzum geleceğe dair bütün umutlarım tükendi. Uyuyamıyorum yemek yiyemiyorum su içemiyorum nefes dahil alamıyorum. Aklımdan hiç çıkmıyo çıldırmak üzereyim. Biz nasıl bu hale geldik bizim derdimiz ne !!! Küçücük bi çocuk ya vahşice katlediliyo . Binlerce çocuk bu işkenceye maruz kalıo. İnsanlıktan utanıyorum ve Allaha sığınıyorum.

Bildiğin perişanım çocuk !!

 

Menen ;
Seni çok iyi anlıyorum Menen.. İnan ben bile bu denli etkilendiysem, senin bir kadın olarak fazladan etkilendiğini tahmin edebiliyorum.. Allah böyle insanlarla karşılaştırmasın ve böyle insanları dünyadan silip-süpürsün inşallah..

 

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.