Çünkü Yalnızım.. Anlıyor Musun..?

 
...Çünkü yalnızım.. Anlıyor musun..? Anlayabiliyor musun beni..? Kıskançlık damarlarında gezerken, hiç düşündün mü o kızdığın şeyleri neden yaptığımı..?
 
Çünkü yalnızım.. Anlıyor musun..? Yalnızım.. !
 
Artık yalnız gezmeyeyim diye, yanımda birileri olsun diye, iletişim kurabileyim diye, sohbet edebileyim diye... Diyeee.... Diyeeeee... Diyeeeeeee... Anlayamıyorsun beni değil mi..? 
 
Gidip de kimseyle tanışamıyorum, sohbet edemiyorum, iletişim kurmak için adım atamıyorum.. Bir şekilde SANAL alemde iletişim kurduğum insanları da bırakamıyorum.. Kavga da etsem, tartışsam da, bir şekilde yeniden iletişim kurmak için çabalıyorum.. Belki benimle buluşurlar, benimle gezerler, şu kahrolası Şehr-i İstanbul'un sokaklarında gezerken yanımda biri olur diye çabalıyorum.. Çünkü yalnızım, anlıyor musun..? An-la-ya-bi-li-yor   mu-sun..?
 
Uzaktan bağırıp-çağırmak kolay.. Çok uzaklara gidip de yaptıklarımı sorgulamak kolay.. Yalnız bırakıp, yalnız bir insanın ne denli herc'ümerc olacağını düşünmeden, o yalnız insanın girdiği karanlıktan çıkmak için çabalamasına bakarak söylenmek, moral bozmak kolay.. Yalnız bir insan ne haldedir, neler yapar biliyor musun..? Senin çevrende günün yirmidört saati insan varken, Şehr-i İstanbul sokaklarında tek gezmek nasıl birşey biliyor musun.. ? Allah âşkına hiç empati kurdun mu bana..? Hiç düşündün mü halimi..?
 
...Çünkü yalnızım.. Yalnızlık nasıl bir his, biliyor musun..?
 

2 Yorum:

Yazılar arasında o kadar gezinirim,hiç böylesine sade ve samimi bir ifadeyle kelimelerin parmaklardan değil kalpten kopup döküldüğünü görmedim.Çok etkileyici çokkk.Ekrana öylece bakakaldım bir süre :))

 

arkeo rehber ;
İnsan, çevresindekilere bir şey anlatamazsa, içini böyle uydurduğun cümlelerle döküyor ve dolayısıyla ancak böyle orgazm olabiliyor..
Güzel sözlerin için teşekkürlerimle..

 

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.