Daldan Dala..


Daldan dala atlama zamanı geldi..

+ Öncelikle belirtmem gereken bir durum var : son 10 gündür, kendimi çok yalnız hissediyorum.. Kendimi bildim bileli yalnız hissederim ama son 10 gündür, baş edemediğim bir yalnızlık çukurundayım.. Allah hayırlar versin, bu durumum hiç hoşuma gitmiyor..

+ Allah'tan uzaklaşan insanlar, kendilerini yalnız hissederlermiş.. Benim yalnızlığım da sanırım Allah'tan uzaklaşmış olmam sebebiyledir.. Son birkaç aydır, günah çukurunda, nefes almaya çalışıyorum.. Kurtuluşu biliyorum ama kurtuluş için irade gösteremiyorum..

+ Muharrem ayı sebebiyle bol bol aşure yedim.. Eskiden sevmezdim aşure, şimdi ise bayılıyorum..

+ Çok kilo aldım..Hem de çok.. 90 kiloya yaklaşmış minik bir öküzcük oldum..

+ Şehr-i İstanbul'da hava çok güzel son 10 gündür.. Tadına doyamıyorum şehrimin..

+ Nedense, işyerinde, işlerim öyle çok yoğun değil.. Haliyle boş boş oturmaya, tembellik etmeye, internette gezinmeye alıştım.. Ancak bu durumun olumsuz yönleri de var; internetten alışveriş yapıyorum, dolayısıyla fazla para harcıyorum..

+ Ardahanlı olmama rağmen iki veya üç senedir kaz eti yemiyorum.. Canım çok çekiyor.. Ardahanlı olup da kaz eti yememek, bizim oralarda ayıp sayılır.. Ben iki veya üç senedir, ayıp işliyorum..

+ Son zamanlarda sürekli fotoğraf çekiliyorum.. Arkadaş her fotoğraf iğrenç olur mu ya hu! Neden hiç fotojenik değilim, neden bu kadar çirkin biriyim, diye sorgulayacak değilim tabii ki ama insan bir nebze yakışıklı olmak istiyor..

+ Eğer olağanüstü bir durum olmazsa, ölüm, düğün, hastalık gibi bir durumla karşılaşmazsam, iki veya üç sene içinde, kredili evimin borcunu bitireceğim inşallah.. Sabırsızlıkla bu durumu bekliyorum, desem yeridir..

+ Öyle işte..


8 Yorum:

İnternetten alışveriş mi yapıyorsun. Allah allah onu genelde bayanlar yapar kendini engelleyemeyip sen de mi başladın.
Kaz eti mmmm.. Olsa da yesek. Severim vallahi. Hiç bi lokantada falan da olmuyor ki yahu.

 

-kaz eti...hiç yemedim ama sayende pek merak ettim.
-alışveriş...senin aksine ben hep cimri olmadığını söylerdim.demek ki haklıymışım:)
-insan üst üste çok fotoğraf çekilirse kendini bir süre sonra çirkin,kötü bulmaya başlıyor.kendimize bakmaktan sıkılıyoruz galiba.
-aşureyi eskiden sevmezdim artık seviyorum.ama bu sene hiç aşure yemedim.afiyet olsun sana.
-kilo konusuna değinmeyelim aşureden sonra:)
-kredin tez zaman da biter inşallah.
yalnızlık mı? sen yalnız mısın? kişisel gelişim uzmanı gibi konuşmanın tam zamanı o zaman...
kalbine yönelip de yalnız kalan var mı ki? sen kendine ruhen yetebilen bir insansın yalnız olduğunu düşünmen şeytani bir his bence.
kaldı ki benim gibi gece gündüz seni rahatsız eden,her sıkıntısını,yaşadığı olayı anlatmak için başını şişiren bir insan varken hayatında nasıl yalnız olabilirsin...
ama sen de haklısın kimsenin senin yanında olmasına izin vermiyorsun.haliyle yalnız kalıyor,yazmak için bahane bulmuş oluyorsun.
yoksa bunca satırı bu baş ağrısıyla kim bana yazdırabilirdi ki? :)

 

bir hayal kur ;
Kadınlar da yapıyordur belki ama ben yıllardır internetten alışveriş yaparım.. Son zamanlarda, boş kalmamın da etkisi ile, daha fazla alışveriş yapar oldum, hepsi bu..
Ben de sizin gibi kaz etini sevenlerdenim.. Sizin gibi ben de lokantalarda görmedim ancak zaten lokantalarda o tadı bulabileceğimi düşünmüyorum..
Dilerim siz de, ben de tez zamanda kaz eti isteğimize kavuşuruz..
Yorumunuz için teşekkür ederim..

 

Kelimelerle Dans
-- Çoğu zaman merak iyidir, insanı doğruya götürür..
-- Benim cimriliğim kendime karşı değil, başkalarına karşı Küçük Hanım..
-- Ben kırk yılda bir fotoğraf çektirsem de kendimi hiç beğenmiyorum..
-- Komşuluk ilişkileri kurmazsanız, tabii ki yiyemezsiniz aşureyi.. Madem başkasından gelmedi, sen yap da millete dağıt..
-- Bence de değinmeyelim, ciddi anlamda moralim bozuluyor..
-- İnşaallah tüm borçlular, borçlarını öderler..
-- Baş ağrın tez zamanda geçer inşallah.. Moralini bozmak istemem, sağol-varol elbetteki iletişimi kesmiyor, bana destek oluyorsun ama benimle iletişim kuruyor olman, yalnızlığımı gidermiyor.. Ben, kalabalık içinde bile kendini yalnız hisseden herifim.. Senin iletişimin yetmez ki bana..

 

Ben teşekkür ederim Siz(e).
Allah'a emanet olunuz bundan böyle...

 

bir hayal kur ;
Sizden, beni şaşırtmayan bir davranış biçimi sergilediniz.. Şaşırmadığıma göre yıllar içinde sizi tanımışım demektir..
Siz de Rabb'ime emanet olunuz..

 

Aa ne mutlu size o zaman... Ben de size şaşırmadım doğrusu... Durduk yere, o yıllardır tanıdığınız insanı değersizleştiren yerden yere vuran sizsiniz. Ne bekliyordunuz ki???
KızGınLıK, dargınlık, sadece size özel hisler değil.

 

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.