Adresim Hep Aynı..


Şimdi git hâyâllerinin peşine..
Herşeyini yitirdiğin gün ben burdayım.. Korkma, herşeyini yitirip de yanıma geldiğin gün, yine gülümseyeceğim, yine ilgi göstereceğim, yine sıcak davranacağım sana.. Sen, bak hayatına.. Benim adresim hep aynı nasılsa..
 
 
 
 

6 Yorum:

kaçımız kaç kişiye böyle cümleler kurabiliriz ki en içten hislerimizle...
ya da kaçımız duyabiliriz bunları...ben de bu cümleleri duymaktan önce hayatlarımızda hak edecek insanların varlığı daha önemli.
seni kırıp döküp giden birinin düşünsene,günün birinde dönüp bir tek sana gelebileceği güvenini kalbinde taşıması.
bencilce olabilir ama çok kıymetli olduğu şüphesiz...

 

Kelimelerle Dans ;
Ben, esasında, hicvetmek için yazmıştım bunları ama sonuçta yorum özneldir ve senin böyle bir yorumda bulunmuş olman da normaldir..

 

blog yazmanın en güzel tarafı bu bence.herkes kendine göre bir anlam çıkarıyor.ben de tersinden bakmışım konuya.fena da olmamış ama:)

 

Kelimelerle Dans ;
Benim farklı baktığım bir olaya, bir başka insanın daha farklı bakması, Allah'ın yaratma sıfatının ne kadar eşsiz olduğunu anlamamı sağlıyor ve farklı yorum çıkarılan her olaydan fazlasıyla haz duyuyorum..

İyi ki yorumlar kişiye özel, iyi ki farklı farklı yaratılmış insanlarız..

 

ve iyi ki sen yazıyorsun biz okuyoruz.lütfen daha uzun,hikaye tadında yazılarından da olsun sayfanda,eskiden olduğu gibi... özledik yazarın hayal gücüyle oynattığı kalemini...

 

Kelimelerle Dans ;
Sahiden yazmayı ben de istiyorum ama ne zaman yazmak için otursam, birkaç cümle uyduruyorum, sonrasında bırakıyorum.. Tembelliğe alıştım zannedersem..

 

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.