İnternet Haberciliği..


Bu internet haberciliğinin hali ne olacak Allah âşkına..? En önemli konuları bile magazine çeviriyor, her konunun altına bir şekilde, çıplak kadın veya erkek fotoğrafı koyuyorlar.. Benim gibi sapık ruhlu, 7/24 aklını pipisiyle bozmuş adam bile bu durumdan şikâyetçi ise, bu işe bir el atmak, bu durumu ıslah etmek gerek, diye düşünüyorum..

...Bunu sadece ben mi düşünüyorum, onu da bilmiyorum.. Arkadaş ben zaten niye düşünüyorum ki yahu..! Düşünme, rahat et..! Cahilliğin mutluluğunu savunan bir herifçioğluyum, hâlâ düşünerek, normal insan olma yolunu seçiyorum...

Bakın, 'demedi' demeyin, mutsuz ve huzursuz olduğunuzda, ağlamak için gelip benim omzumu seçmeyin.. Okuyucusunu bilgilendiren bir e-günlük sahibi olarak, binlerce kez uyardığım gibi tekrar uyarıyorum : Cahil olun, mutlu olun..


2 Yorum:

Merhaba,
bu konuda dertli olan bir tek siz değilsiniz :)
Geçen hafta ben de yazmıştım okumak isterseniz eğer :)

http://birtutamyagmur.blogspot.com.tr/2014/10/cplaklk.html

 

burcuuuuk ;
Anaaa... 10 senedir kimse bana "siz" diye hitap etmemişti sanal alemde.. Kendimi tuhaf hissettim.. Allah âşkına "siz" nedir ya hu..? "Sen" olayım, rahat olayım.. Biri bana "siz" deyince, kendimi rahat hissedemiyorum.."Sen" diye hitap edince, rahat oluyorum ve kadınların altın günündeki dedikodulu sohbetleri kadar rahat ediyor, göbecikler atıyorum.. (Altın günü dedim de. ne zamandır kısır yemiyorum ya hu.. )

Yazını okudum, tevakuf dedikleri bu olsa gerek.. Benim yakındığım şeylerden kısa bir zaman önce yakınmışsın ve tabii ki benden daha güzel, daha resmi, daha okunur bir halde kaleme almışsın.. Madem bu konuda şikâyetçi olan iki kişiyiz ve hatta senin yazının altına yorum yapanlarla beş - on kişiyiz, elimize terlik alıp, gazete ve internet sitelerine fırlatayım.. Eyleme dönüşsün.. Haa ama yasadışı bir iş olursa ve polis bizi içeri atarsa, senin adını veririm, bizi gaza getiren ve örgüt başı olarak, bilesin.. :)

 

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.