İlişki Acemisi..



Ben ne kadar gerizekâlı bir herifçioğluyum ya hu.. ! Yaşım binbeşyüz'e geldi, hâlâ ergenliğe yeni girmiş veletler gibi acemiyim; ne yaptığımı bilmez haldeyim.. Her defasında, kendi kendime, ağır abi olmam konusunda tembihlerde bulunuyorum.. Her defasında duygularımı açıkça ifade etmektense, dolaylı cümleler kurmam gerektiğini dile getiriyorum.. Sonra bir şey oluyor ve hemen içimdekileri dile getirme öküzlüğünü gösteriyorum.. Tabii sonra da pişman oluyorum ve bundan sonra atmam gereken adımları atamıyor, yanlış yola sapıyor, haliyle elleri boş bir şekilde kalakalıyorum..

Saçım-sakalım ağardı, ne yapmam gerektiğini çok iyi biliyorum ama bildiklerimi bir türlü uygulayamıyor, içimde olan ne varsa, kalbimin de etkisi ile dışarı çıkarıyorum.. Kalbimi kesip atsam olacak ama ileride lazım olur diye saklama gereği duyuyorum.. Sakladığım kalbim de heyecanlandığı andan itibaren, içimde olan-biten ne varsa, dışarı salıveriyor.. Sonra ben ilişki acemisi unvanı ile ortada kalakalıyorum..


7 Yorum:

İnsanın olduğu gibi içinden geldiği hissettiği gibi davranması,heyecanlanan kalbin acemiliği ne güzel şey oysa ki...! Bence bunun niçin kendine kızma... Bu sebeple seni ilişki acemisi olarak değerlendiren varsa kendinden başka, esas heyecanlanan kalbin sesine kulak vermeli odaklanmalı... Sonuçta olduğun gibi kabul görmek en mühimi niye saklayasın ve bundan pişmanlık duyasın ki. Yine de yanlış şeyler yapıyorum söylüyorum diyorsan, yazarak çok iyi analatabilen birisin ve bunu da deneyebilirsin...

 

bu sefer bir değişiklik yapıyorum yazını kendi cümlelerime yorumlamak yerine "bir hayal kur" un yorumunun altına imzamı atıyorum. ben daha doğru ifade edemezdim düşüncelerimi aynen katılıyorum kendisine her ne yazdı ise...

 

bir hayal kur ;
Yeni tanıştığın bir insana, içinden gelen her şeyi söyler, kendine bir "dur" demezsen, ileride pişman olursun.. Ben kendine "dur" diyemeyenlerden olduğum için kendime kızıyorum.. Oysa biraz zaman geçmesi en doğrusu..
(ÖZEL NOT : Bibis vasıtasıyla senden bir ricada bulunmuştum.. Beklemekteyim)

Kelimelerle Dans ;
Bana kendi düşünce ve fikirlerinle gel bakayım.. Öyle onun-bunun fikirleri ile geleceksen olmaz.. Hem bakıyorum da gene kadın dayanışması yaptınız iki dakika içinde..

 

nasıl da biliyorum vereceğin cevabı.hazırlıklıyım bu yüzden.sen 43 numaralı terliğini çıkarmadan ben yorumumu yaparım da kaçarım bile.ama bu bir hayal kura hak verdiğim gerçeğini değiştirmez.!

içinden geldiği gibi davranmak en doğrusudur bunu iyi bilenlerdensin.kendini neden yargılarsın anlamıyorum.bu yazıyı ben yazsa idim sen bana hayal in yazdıklaırnı söylerdin eminim. kızma kendine.sen her zaman haklısın ya hani,içindne geldiği gibi davranmak en iyisi.ilişkinin başı ya d asonu ne fark eder.samimiyet değil midir önemli olan.kendini tutup söylemek istediklerini içine atıp samimiyetsiz bir profil çizmekten ve böyle sevilmek,doğru kabul edilmektense içinden geleni söyleyip haksız bulunmak daha doğru.
ama kırmadan,incitmeden tabi.yeni tanıdığın insanın/ ki o da seni yeni tanıyor ve cümlelerindeki acımasızlığın anlamını bilemiyor/ yanında biraz daha özenli cümle kurmak şart.yine de kalp-dil -göz arasında doğrudan bir yol olduğu gerçeği baki.

 

Kelimelerle Dans ;
Hahh.. Şimdi yorum yaptın işte..
Tembel olmayalım, yorum yapacaksak yapalım.. Öyle hazıra konulacaksa olmaz bu blog işleri.. Çok eski olduğum ve senden daha kıdemli olduğum için bilirim..

 

hayıırrr bunu kabul etmiyorum...hazıra konmadım.beğendiğim bir yorumun arkasına sığınıp aynı fikirde olduğumu söylemek istedim.kıdem konusuna girmeyelim.yaşımız başımız çıkmasın ortaya.9 sene olmuş şunun şurasında.bir kaç ayın lafı olmasın:) (konu sapmadan sustum)

 

Yaşlandık değil mi şimdi biz..? Ups.. Bak gene hatırlattın bana yaşımı..

 

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.