Sabah Neşesi..


İçimde, sebebini bilmediğim bir coşku var.. Huzurlu uyandım bu sabah yatağımdan.. Aynada daha bir uzun baktım biçimsiz suratıma.. Daha bir çok beğendim kendimi.. Uykulu gözlerle türküler mırıldandım evden çıkana kadar..

...Eminim ki; içimdeki bu coşku ve huzur, gün batımında yerini kedere ve durgunluğa bırakacak.. Gün içinde herşey ters gidecek, karanlık çöktüğünde, hüzün bulutları tepemde toplanacak.. Bundan önce hep böyle olduğu için bundan sonra da böyle olacağını çok iyi biliyorum.. Ama yine de coşkuluyum.. Kalbim kıpır kıpır.. Sebepsiz yere coşkulu olmaktan korkuyorum ama coşkulu olmaktan kendimi alamıyorum.. Varsın hastalıklar olsun, yalnızlık olsun, çaresizlik olsun, güvensizlik olsun, ne çıkar..! Nefes alabiliyoruz, Rabb'e şükredebiliyoruz ya; yetmez mi..!

Bu sebepsiz coşku, bugün yeni Kadıköy'e kadar götürecek.. Bir işi bahane ederek Kadıköy'e gideceğim.. Moda'da tur atmak istiyorum.. Sebepsiz yere gezmek, sağımdan-solumdan geçen insanlara anlamsızca bakmak, her zamanki gibi alnımda birikecek olan ter damlalarını silmek istiyorum..

Hüzün bulutları başımda birikene kadar, Kadıköy Moda'da anlamsızca yürümek, türküler mırıldanmak, hâyâl kurmak, mümkünse her zamanki yerde iki bardak demli çay içmek istiyorum..



2 Yorum:

şu yazıda Kadıköy'ü geçirdin ya benim de içimi kıpır kıpır ettin şimdi.Ahh ahh nerde o her kendimi kötü hissettiğimde otobüse binip onca zahmeti çekip şehirler arası yol misali katedip de Kadıköy'e varışım...yaşlandığımdan mı,kimsesizliğimden mi bilmem epeydir gitmedim..benim yerime de gez dolaş bari...içindeki neşe huzurla perçinlensin ve çok uzun soluklu olsun inşallah...

 

Tamam, senin için de gezip dolaşayım.. Hatta istersen günlerce oralarda sürüneyim ama tüm masraflarımı karşılamayı taahhüt etmelisin.. :)

 

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.