Otobüste Taciz..


Sabah otobüste kadının biri beni taciz etti yav.. !

Manyak kadın, artık ne kadar azdıysa, gözü dönmüş, erkek avına başlamış..  Ben de bile bir çekicilik bulup tacize yöneldiğine göre durumu bayağı bir ciddi olması gerekiyor.. Tamam, bir kadının seni arzuluyor olması erkeklik gururunu okşuyor ama böyle ucuz bir yöntem seçilmesi, bu kadar bayağılaşılması pek hoş olmuyor.. Ki zaten kadının bende aradığı hiç bir şey şahsımda mevcut değil.. Tamam, sapık bir karakterim var ama benim sapıklığım sadece fantezi kurma aşamasında geçerli.. İş eyleme gelince, ağlanacak durumdayım.. Cinsellik yönündeki performans rekorum 7 saniye ile sınırlı.. Cinselliği sadece 7 saniye ile sınırlı olan bir erkeği kadın cinsi ne yapsın ya hu..!

Ben, yıllar önce, Şehr-i İstanbul'a geldiğim zaman da otobüste tacize uğramıştım.. O zamanlar yeni yetme bir velettim.. Ergenlik sebebiyle o durumdan hoşlanmıştım ama şimdi hiç albenisi yok bu olayın.. Hatun cinsinden ricamdır; otobüste, orda-burda beni taciz etmeyiniz.. Zaten bir işe yaramıyor bendeki organ; kestireceğim, rahat edeceğim.. Haliyle size de pek faydam dokunmaz bu konuda.. Ayrıca erkeklerin bu konudaki olumsuz şöhretini bildiğimden, erkekleri anlarım ama hatun cinsinin sabah saatlerinde bu kadar isterik olmasına da şaşırmış durumdayım.. Mesir macunu mu yedin sabah sabah be kadın..!

...Haaa... Sabahın o saatinde, otobüs ile nereye gittiğimi merak edenler olursa, lütfen merak etmeye devam etsinler.. Zira nereye gittiğimi söylemeyeceğim..



0 Yorum:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.