Bugün Öyle Bir Gün Değil..



Bugün öyle bir gün değil..
Tüm hüzünleri topladım tepeme.. Dünyanın en yalnız insanı benim bugün..


Bir insanın canına kıydım; tüm insanları öldürmüş gibiyim bugün.. Kendimi kokuşmuş, tiksindirici biriymiş gibi hissediyorum.. Beyaz güvercinin beyaz kanadından süzülen kan gibiyim.. Güzellikleri kırmızıya boyuyorum..


Safranbolu'da hediye diye aldığım ve çantama doldurduğum umutların hepsini, sahiplerinin haricindeki insanlara verdim.. Ne çantamda umut kaldı ne de Safranbolu'yu hatırlatan bir umut evi.. Safranbolu evleri yıkıldı, çöküntülerin altında kaldım.. Çöküntünün altında iken, sarılma isteği kaybolup gitti bir anda.. Kan kokan nefesimi hissetmiş olacak ki, Ali Turan, uzaklardan artık hiç gelmeyeceğini söyledi..


Bugün öyle bir gün değil işte.. Toprağa kan bulaştı.. Cümleler yarım.. Tıpkı...






4 Yorum:

...tıpkı günlerdir tüm istanbula rağmen buraya yağmayan yağmur gibi....bugün istanbula günlerdir yağıpta benim gıpta ettiğim yağmur buraya da yağdı.rahmet iliklerime kadar işledi.sırf bu yüzden bugün sıradan bir gün değil.iş çıkışı eline şemsiye almadan,evinin yolunu uzatarak yürü,üstündeki tüm negatif enerjiyi yağmurun rahmetine teslim et.et ki cümlelerin kaldığı yerden devam etsin.
"kalemhanem" cümle uydursun ki ben de anlayıp anlamadan, uyduruk yorumlar yapabileyim.:)

 

Kelimelerle Dans ;
Yağmur yağsın, sonra ıslanıp öleyim istiyorsun değil mi..? Bunu bir de beni düşünüyormuşsun gibi anlatıyorsun ya pes sana.. Şeker gibi herifim, yağmurda erimez miyim ya hu..?
Sizin oraya da nihayet yağmur yağmış olması, şaşırttı beni.. Zira bu sefer de İstanbul'un geneline değil de bazı yerlere yağdı.. Sizin orası kesinlikle İstanbul değil, ben bunu bilir, bunu söylerim..

 

İçim ürperdi ya hû nasıl bir yazıdır bu böyle...Geçip gitmiştir inşallah o hüzünlü kara bulutlar tependen...

 

bir hayal kur ;
Nasıl bir yazı mı..?
İçimden çıkıp gelen bir yazı.. Kendimi yansıtan bir yazı..
Şükür şimdi iyiyim..

 

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.