Memleket Kokusu..


Zorunlu nedenlerle, memleket kokusunu almaya, memleket suyundan içmeye hacet doğdu.. Yarın yolculuk başlamakta.. Allah hakkımızda en hayırlısını versin.. İnşaallah benim ve ailem için bir dua eden çıkar arkamızdan..


3 Yorum:

memleket kokusunu içine çekerken,İstanbul'a kendini özletme...bir bahaneyle gidip de oralarda tatil falan yapayım deme sakın...dualarım sizinle efenim... heyecanla gidip,huzurla döneceksin inşallah.Kafandaki korku ve sorular babacığını gördüğünde yerini huzur ve gülümsemeye bırakacak.belki hafif atışmalar ve tartışmalar...ama hepsi senin şuan babana olan merakından çok daha iyidir.
hayırlı yolculuklar olsun...

 

Umarım sen ve baban iyisinizdir.

 

Kelimelerle Dans ;
Kesinlikle haklısın.. Babam ve annem herkesten ve herşeyden önemli benim için.. İnsanın, ailesinden başka kimi var ki zaten..? Allah herkesin ailesine sağlık, huzur ve mutluluk versin..
İyi niyet dileklerin için teşekkür ederim..

Daisy ;
Şükür ben iyiyim.. Babam, prostat ve taş ile uğraşmakta.. Şuan için ameliyat olması uygun değilmiş.. ödem falan varmış.. ilaç tedavisi.. 10 gün sonra ameliyat denilmekte ama babamı ameliyata nasıl ikna edeceğiz, orasını bilmiyorum:)

 

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.