Yıllar ve Çoraplar..


Eskiden, yatağa girince, ayağımda illa ki çorap olurdu.. Çorapsız uyuyamazdım..
 
Şimdi ayağımda çorap varsa yatağa giremiyorum..
 
Küçükken neden öyleydi, şimdi neden böyle, bilmiyorum..
 

10 Yorum:

Küçükken annen üşürsün diye düşünüp çorapla yatirirdi kesin.çünkü bende öyleyim kuzularimi corapsiz yatirmam ama ben giyemem.enteresan bir durum gercekten :)

 

Bahar ;
Ah siz anneler..! Kendiniz yapmazsınız ama çocuklarınıza illa yaptırırsınız..

 

değişiyor insan...değişmek için iki önemli etken var insan hayatında ya çok önemli bir tramva,hastalık vb durum yaşanır ya da büyürsün.:) sen büyümeyi seçeceksindir ama kış günü çorapsız yatacak kadar büyüme bence.sonra burnun akar,hapşırırsın,öksürürsün.giy çorabını sıcacık uyu.ne zararı var ki sana incecik kumaş parçasının:))

 

Sen çorapla mı uyuyorsun yoksa kız..? Cıks cıks..
Ayrıca ben zaten alerjiden dolayı yaz-kış hapşırıyorum ve burnum akıyor.. Pek bir farkı olmaz benim çorap giyinmemin..

 

çorapla aramdaki bağı çok belli etmişim galiba:) ben neleri atlattım da senin şu allerji durumuna bir çare bulamadık ona yanarım:) ( araştırmacı kişiliğimi yuhluyorum bir kez daha...)

 

Kelimelerle Dans ;
Gerçekten ayıp.. Yani yıllardır seni ayıplamak istemiyordum ama sen kaşındın.. Hiç yakışmıyor senin karakterine bu durum..

 

Allah im sizden razi ola. gece gece gulumsettiniz beni yahu:)vesile olanlara dualar ettirdiniz. ha bir de alerjiden muzdarip gibi bir haliniz var gibi?var bir onerim:bul bir duasi keskin dost onersin sana recetesi ucuz ilmi pahali doktor." doktor bahane: dost sahne" der giderim

 

Adsız ;
Gülümsemen daim olsun.. Dualar için de Allah razı olsun..
Alerji için dua edecek kimse yok çevremde.. Öyle bir iyilik yaparsan, seni yılın yorumcusu ilan eder, günahkâr halimle ben de sana dua ederim..

 

Ben hala çorapla yatanlardanım :) Yazları değil ama kışlar için uyurken giydiğim çoraplarım vardır ve onları giymeden asla yatağa girmem :) Yadırganacak bir durum değil bence :)

 

Yeniler Kendini Hayat ;
Çorapla yatmak, yadırganacak bir durum değil tabii ki ama sanırım bundan sonraki yaşantımda benim yapmayacağım bir durum.. Doğrusu bu ya; eşimin de çorapla yanımda yatmasını istemem..

 

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.