Vicdansız..



Bakmayın öyle klavyenin başına geçtiğimde, "iyi insan olduğum" yönünde cümleler uydurduğuma.. İyi insanların vicdanları bu kadar sızlamaz.. İyi insanlar, kendilerine bu kadar ağız dolusu küfür etmezler..


Bu yaşıma kadar kaç kişinin hakkına tecavüz ettim..? Kaç kişiyi yoldan çıkardım..? Kaç kişiye, insan kisvesinde görünüp, kaç kişiyi şeytanın yoluna davet ettim..?


Ey gafil.. !
Ey Şeytan'ın hizmetkârı..!
Ey günahları dağlar kadar olan soysuz.. !
Ey kendine <Çocuk> deyip de her gün bir başka çocuğun masumiyetine tecavüz eden sapık..!
Sen ne vicdansız, ne aşağılık bir yaratıksın öyle.. Ruhum artık taşıyamaz oldu senin pisliklerini..




5 Yorum:

Bunları hiç okumadım sayıyorum. Nasıl sözler bunlar ya :(

 

Hangimizin günahı yok ki, hangimiz zaman zaman şeytana uymamışızdır ki.. Farkında olmak da bunun için sızlanmak da güzel ve Af dilemek....Rabbin rahmeti var olan tüm günahlardan en ağır günahlardan da büyüktür geniştir.... sen yeter ki samimiyetle tövbeni dile getir.... korku ve ümidin hep olsun..
"Hiç kimsenin ameli, kendisini Cennete götürmez. Beni de. Rabbimin rahmeti olmasa ben de Cennete giremem. " diyen Peygamberimiz (a.s.m.), eski asırlarda yüz kişi öldürdüğü halde samimî bir şekilde tevbe eden bir kişinin affedildiğini belirtir.

İşte korku ve ümit arasında bulunmak budur. Bir yanda Allah'ın en büyük Peygamberi, kendi ameliyle Cennete giremeyeceğini belirtiyor; diğer yanda yüz kişiyi öldüren kesin bir pişmanlıkla af dilediği için mağfiret ediliyor. ..

bir daha da böyle şeyler yazma yahu kendi hakkında da...

 

tövbee ! bunları yazan sen olamazsın.olmamalısın.zorla beni bilgisayar başına geçirdiğin için kötüsün gerçi kabul ediyorum ama abartmaya gerek yok.
güzel,kendin gibi bir yazı yaz da içimiz şenlensin bu yazıdan sonra...


 

"seni tecavuzcu coskun seni "deme deme:cunku dedim bile:)tecavuzu ve yoldan cikarmak gibi yazdigin bu sifatlari sana cok yakistirdim:) diyerlerini kendime:(senki insanlari o yoldan cikarip kendi yoluna sokansin.oh anam oh :cok sanslisin sen be:)

 

Hamiyet ;
Bunlar benim sözlerim.. Okumamış saysan bile yazdım ben..

bir hayal kur ;
İçimden geldiği gibi yazamayacaksam, yazmamın ne önemi var ki..!

Kelimelerle Dans ;
Bunları ben yazdım, tıpkı bundan önceki yazılar gibi.. İçimden geleni yapıyorum..

Adsız ;
Şans kelimesine inanmam.. Günah işlemek için doğmuşum hepsi bu..

 

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.