Banyo Sonrası Pislik..


Banyodan çıktıktan sonra, tekrar aynı pis çamaşırları giyinen, benden başka kaç kişi vardır acaba..?

     Parayı bulup da şükrü unutan, kendini kaybeden, azgınlar sınıfına girmiş olanlardanım ben
( 'parayı bulmak' deyiminden kastım, zavallı bir kamu işçisinin aldığı ücretten ibarettir; köşeyi döndüğüm izlenimi çıkmasın lütfen.. ) .. Geçen gün, odamda, genel bakım ve temizlik işine giriştim.. Yıpranmış, kirçimiş, rengi kaçmış, güzel görüntüsünü kaybetmiş ne kadar atlet, fanila ve baskır varsa çöpe attım.. Niyetim, ertesi gün çıkıp yeni ve cici çamaşırlar almaktı.. Ertesi gün de tembellik yapmak için niyetlendiğimden, bir gün önceki niyetimi bozdum (61 gün keffaret tutacağım inşaallah) .. Her gün veya iki günde bir duşa girme özelliğim olduğundan, var olan bir kaç adet atlet ve baksır da kirlendi.. Haliyle ben de bugün dün giydiğim çamaşırları yeniden giymek zorunda kaldım..

     Yarın, yine tembellik yapmaz ve parama kıyabilirsem, kendime, tazmanya canavarlı, pembe panterli, siyah ve beyaz karışımı desenli, üzerinde iskelet figürü olan, vb. birkaç ucuz baksır ve atlet alayım.. Eğer yarın da alamazsam, duştan sonra babamın uzun paçalı donlarından birini giymek zorunda kalacağım..


     Banyodan çıkmış olmama rağmen kendimi hâlâ temizlenmemiş hissediyorum.. Bu durumdan, bu gece ve yarın gün boyu rahatsız olacağımdan hiç kuşkum yok.. Küçükken ne güzeldi; haftada bir anne-baba zoruyla banyo yapar, pis veya temiz olup-olmadığıma aldırmadan hayatımı sürdürürdüm..

2 Yorum:

"kirçimiş" ne güzel bir kelimeymiş yahu.çok hoşuma gitti.:) bak sana araştırmacı ruhumun bir tavsiyesi;pazara git.ucuz ucuz al çamaşırlarını.mağazaya gidip de fazla para verme:)

 

Kelimelerle Dans ;
Eee güzel ve hoş kelimeleri kullanmak benim işim zaten.. Allah beni hoş ve güzel kelimeler kullanarak hatun cinsini kandırayım diye yaratmış zannedersin..
Pazara giderek ucuz ve naylon çamaşırlar alarak hassas ve bebeksi tenimi, çirkin ve yıpranmış bir hale getirmemi sağlamak istiyorsun ama yemezler..
(Pazara gidecek param yok ki.. Fakir, kimsesiz, zavallı bir herifçioğluyum.. Yoksa ben de isterdim pazardan renkli renkli çamaşırlar almayı.. )

 

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.