Kız Arkadaşım Beni Niye Terk Etti..?



     Son bir yıl içinde, onaltı kadın tarafından terkedilmiş olmanın acısını yaşıyorum.. Bu kadınlardan sadece biri yaklaşık iki ay dayanabildi.. Diğerleri en fazla yirmi gün kadar katlanabildiler bana..


     Zannedilmesin ki haketmediğimi düşünüyorum.. Ben, terkedilmeyi en fazla hakeden kişiyimdir.. Lâkin beni iki gün önce terkeden kız arkadaşımın neden terkettiğini bir türlü anlamadım.. Kendisi ile duygusal bir ilişki kuralı daha yedi gün olmuştu.. Yedinci gün neyimi gördü de beni terketti, bir türlü çözemedim.. Son telefonunda, yüzüme karşı --daha doğrusu kulağıma karşı-- öyle şeyler söyledi ki; bir anda ben bile tiksindim kendimden.. Yanında iken başka kızlara bakıyormuşum ve yakın zamanda onu aldatabilecek biriymişim; bana güvenememiş bir türlü.. Bende kaldığı gün, burnumu karıştırdığımı görmüş ve iğrenç biri olduğuma karar vermiş.. Çok cimriymişim; her şeyi paraya bağlıyormuşum.. Bir de ona güzel sözler söylemiyormuşum, hep kral gibi davranıp emirler veriyor ve hayatını kısıtlıyormuşum..


     Zavallı kız, artık başka ne tür pisliklerimi gördü ise yedi gün anca dayanabildi.. Ancak bana kalırsa bu söyledikleri şeyler, bir erkeği terketmek için geçerli sebepler değil.. En azından yirmi gün kadar sabretmeliydi.. Belki de içimde, balta girmemiş bir orman bölgesinde, insancıl ve tam aile babası bir erkekle karşılaşacaktı..


...Evet, yanında iken başka kızlara baktığım doğrudur ama ne yapabilirim, Allah'ın hatun cinsini özene bezene yarattığını, tüm güzellikleri onlara verdiğini görüyor ve ister istemez gözlerimi onlardan alamıyorum..

...Evet, burnumu da sık sık karıştırdığım doğrudur.. Karıştırmasam da burnumun içi pislik dolsa daha mı iyi olacaktı..? Temizliğe özen gösteriyorsam, bu gösterdiğim özen, neden beni küçültücü, bana tiksinti uyandırıcı bir durum olsun ki..?


...Evet, cimri olduğum da doğrudur.. Eğer cimri olup da para sahibi olmasa idim, muhtemelen o kız benim yüzüme bile zaten bakmayacaktı.. Maalesef hayattaki tek gerçek paradır.. Bu sebeple paraya önem veren biriyimdir.. Yıllarca üç kuruş daha biriktirebilmek için uğraşmışken, lüks bir lokantada günlerce biriktirdiğim o paraları yarım saat içinde terketmek ağrıma gider.. Haliyle ekmek arası köfte veya ekmek arası tavuk, yanındaki ayranla birlikte en büyük favorimdir..


...Evet, güzel sözler de söylemediğim doğrudur.. Bunun sebebi, sevgimi belli edemememdir.. Oldum olası sevdiğim insanlara karşı sevgimi itiraf edememişimdir.. Ağzımdan sihirli sözcükler çıkmıyor bir türlü, ne yapabilirim..? O sihirli sözcüklerin yerini, emir sözcükleri alıyor.. Esasında ne kadar çok emir ediyorsam, o insanı o kadar çok seviyorumdur.. Bunu kimse göremiyorsa, suç benim değildir; bakar körlerindir..


     Beni dinlese idi ve telefonu yüzüme kapamasa idi, beni hicvettiği her konuda bir açıklamamın olduğunu duyacaktı.. Gel gör ki daha fazla sabredemedi ve "Beni bir daha arama!" diyerek telefonu yüzüme kapadı.. Hayır tuhaf olan ve ağrıma giden, bugüne kadar kontör gitmesin diye, zaten ben hiç onu aramadım ki; ben çağrı yaptım, hep o beni aradı.. Ne demek, beni bir daha arama..! Zaten aramayacağım yahu.. Kontör fiyatları ne kadar senin haberin var mı..? Kolay mı birini aramak.. ?




     Off off.. Terkedilmek ne ağır, ne kötü, ne çaresizlik verici bir şey.. ! Uzun hava dinlemek, gecenin bir yarısı herhangi bir radyoyu arayarak, âşk hakkında konuşmak ve istek şarkıda bulunmak istiyorum.. Ayrıca üreticilerden rica ediyorum; şişme kadın yapmasınlar, terketmeyen kadın yapsınlar..






6 Yorum:

Bazı insanlar bakar kör olmuyor mu, işte buna sinir oluyorum. Şu kızın dediklerine, yaptıklarına bakın.. Ne kadar dar bir çerçeveden bakmış olaylara..... Oh iyi olmuş, sizden mahrum kalmış.. Siz bi çağrı atsanız ellisi, bi ekmek arası köfte deseniz tellisi gelir..Cidden çok güldüm :))

 

Gülümsemen daim olsun Kahve Telvesi..
Direkt "sen" diye hitap ediyorum çünkü yorumlaşma olayını seviyorum.. Haliyle samimi bir yorum ortamı doğsun istiyorum.. Bu sebeple damdan düşer gibi ilk tanıştığım insanlara da e-günlük sitesinden "sen" diye hitap ediyorum.. Umarım saygısızlık olarak algılamazsın..
Kızın benden mahrum kalması, kendisi için bundan sonraki hayatında, başlı başına mutluluk verici bir olay esasında.. Benim için de öyle.. Daha cicim günlerinde (cicim ayları bile diyemiyorum) bu pisliklerimi farkettiyse, aylar sonra nelerimi fark ederdi, düşünmek bile istemiyorum:)

 

şimdi ben de güldüm öncelikle bunu söliyeyim:) ne olacak bu kızlarla senin halin hı ? ah ahh:) seni kendiellerimleevlendirmemgerek iş bana düşüyor da çevremde kıtlık var :) ayrıca yaptığın açıklamalar gayet makul.. gerçekten seveni bulduğunda durum şuna döner bak; sevilenein yanlışları görülmez, sevilmeyenin görüntüsü yanlıştır..

 

bir hayal kur ;
Gülümsemen daim olsun..
Sahiden de beni kendi ellerinde evlendirmen gerek.. Esmer, kısa saçlı, burnu hızmalı, kara-kuru bir kız hemen buluyorsun ve beni dünya evine sokuyorsun.. Olmuyor böyle.. (Şuraya bak ya; ne hale düştüm)

 

Ben nasıl takip edebilirim ki sizi ?

 

kahve telvesi ;
Bu siteye yeni geldim sayılır.. Haliyle pek bir acemi olduğumdan, soruna cevap veremeyeceğim..

 

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.