Hani Bazen..


     ... hani bazen karşılıklı olsak bile susuyoruz ya..

     ... hani bazen çok yakındayken bile çok uzağız ya birbirimize..

     İşte o zamanlar, susarak, konuştuklarımızdan daha çok şey anlattığımızı düşünüyorum birbirimize.. Hele sen, ağzını ve kalemini hiç oynatmadan, bana öyle şeyler anlatıyorsun ki, her anlatımında gerçeklerle yüzleşiyor ve kendime geliyorum..

     Susarken hiç bu kadar geveze olmamıştık biz.. Hiç bu kadar gerçekçi olmamıştın bana karşı..

     Susuyoruz, konuştuklarımızdan daha çok şey anlatarak.. Dinliyorum; hiçbirşey duymayarak..



12 Yorum:

Susarak anlaşabilmek, yürek dili aynı lisanı konuşanların harcıdır. Ama bir de dudaklarla birlikte yüreklerinde sustuğu anlar vardır ki işte o tehlikeli.

 

bazen insanın kalp gözü açılır;tüm uzuvları ve algıları önemini yitirir.sadece bakmak yeterli gelir görmek,anlamak,sevmek için.öyle bir an sanki anlatmak istediği,kaleminin...:)

 

Hamiyet ;
Demek ki, yanımda, yürek dili aynı olan bir insan olabiliyor ara sıra..
Ayrıca merak etme; hayatımın hiç bir döneminde, yüreği ve dudağı aynı anda susan insan olmadı yanımda..

Kelimelerle Dans ;
Bundan sonra ne anlatmak istersem sana söyleyeceğim, sen anlatıver.. Daha iyi oluyor:)

 

dalgamı geçtin şimdi sen anlamadım ben ama senin gibi anlatabilmek ne mümkün efenim.kalem erbabı olan sensin...ben,küçük,garip bir okuyucu.:)

 

Bir oyun başlatmış arkadaşlar ee ben de seni mimledim gitti :)

 

Kelimelerle Dans ;
Yavrucuğum, agucuğum, gugucuğum, kendine bir isim seçsene yahu.. Cevap vereceğim diye adını yazmak için uğraşırken, 25 dakika sürüyor adını yazman.. Kendine bir isim seç..
Ayrıca dalga geçmedim tabii ki.. Tamam, kabul, ara ara şakalaştığım oluyor ama senin kendini ifade biçiminle dalga geçecek kadar gerçeklerden soyutlanmış değilim.. Sonuçta sen, benim, en sevdiğim e-günlük tutan kişiler listesinde, 987. kişisin.. Hakkını yiyemem.. :)

Hamiyet ;
Şey.. Kem.. Küm.. Bu mimlemedir, oyundur, bu tür şeylere pek aklım ermiyor.. Hani zaten sen de daha önce yapmıyormuşsun ya; özür dileyerek katılmasam, seni kırmış olur muyum..? Çünkü ben oldum olası birşeyi düşünerek veya önüme bir kalıp koyduklarında yazmaya çalışarak başarılı olabilen biri olamamışımdır.. Yazamıyorum.. Kalakalıyorum öylece.. Umarım beni anlar ve saygısızlık yaptığımı düşünmezsin..
Hee ama aklına beni getirmen bile benim için mutluluk verici birşeydir.. Teşekkürlerimle..


 

beni de şaşırttın.isimsiz mi yazmışım acaba yorumu dedim.ee benim bir ismim var ya zaten.neden yeniden isim bulayım? sana da bir blog ismi bir blogcu ismi beğendiremedim gitti yahu.listendeki sıralamada 987 kişi olduğuma sevindim aslında.eminim ol liste yüz kişi üzerinden değil de bi kii,bir milyon kişi falandır.Bu durumda benim derecem iyi konumda:)

 

Yok yahu.. Yani kısa isim bul anlamında söyledim.. Adresini değiştir demiyorum.. Yorum yazarken, Ayşe de, Fatma de, Kezban de, Melike de, Ahmet de, Ali de.. Kolay bir isim seç ki kolay yazalım.. Yaşlıyım ben, uğraştırma beni:)

 

uğraşmak iyidir.kişiyi zinde tutar,yaşlılığı engeller:)

 

Uğraşalım o halde..

 

Kem küm etmene gerek yok, yazıp yazmamak sana kalmış. Kim seni zorluyor..? Aha yoksa bendeki ben zorla kafana silah mı dayadı :)
Yahu bende bak kaç yıldır bloglardayım ama ilk defa yaptım zaten :) Anlıyoruz halden merak etme Çocuk efendi.

 

Hamiyet ;
Birinin beni anlıyor olması ve darılmaması ne güzel..

 

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.